当前位置:首页 >> 英语 >>

Module 1 Life in the future 模块测试


Module 1

Life in the future

模块测试

试卷说明:本试卷满分 150 分,需 120 分钟完成。 一、听力理解(20 小题,每小题 1 分,共 20 分)
听下面 5 短对话,回答 1 至 5 题,从 A,B,C 三个选项中选出最佳答案。 1. Whose grades are

the lowest? A. Susan?s B. Sidney?s C. The man?s 2. where are they two speakers? A. in a hotel B. at a dinner table C. at the man?s house 3. what did the woman have yesterday? A. Italian food B. Chinese food C. Japanese food 4. what’s the weather going to be like at the end of the vacation? A. sunny B. rainy C. warm 5. how long does Kate work in a day? A. 8 hours B. 12 hours C. 16 hours 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题 6. what are the speakers talking about? A. A young man of 25 B. A play at the theater C. the news about a manager 7. when did the manager die? A. On April 14, 2008 B. On April 15, 2008 C. On April 25, 2008 8. Where did the manager die? A. at the theater B. in a hospital C. in the street 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题 9. where does the conversation probably take place? A. On the phone B. In a garden C. In a box office 10. how much will the man pay if he goes to the concert with his wife? A. $ 30 B. $ 50 C. $ 60 11. what time does the box office close? A. at 8:00 p.m B. at 8:30 p.m C. at midnight 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题 12. where does the conversation take place? A. in a restaurant B. in the two speakers? office C. in the two speakers? home 13. what’s the man speaker doing? A. he is writing a letter B. he is reading a newspaper C. he is doing his homework 14. what can we learn about Helen? A. she must be the man?s secretary B. she must be the two speakers? daughter C. she must be the two speakers? neighbors 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题 15. what does the woman often do for foreign students? A. give them gifts B. have dinner with them C. hold parties for them 16. why wasn’t Nancy happy first? A. she didn?t like Christmas B. she felt lonely C. she didn?t like the dinner 17. why does Nancy become happy in the end? A. A boy gave her a present B. A boy invited her to dinner C. her parents came to see her 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题 18. which subject does the speaker talk about? A. history B. law C. education 19. when can a girl be left alone in California? A. At the age of 7 B. At the age of 10 C. At the age of 14 20. what can an 18-year-old New York do? A. drive a car B. leave school C. became an adult
1

二、语法和词汇知识(30 小题,每题 1 分,共 30 分)
21. How can we ____ all these flies in the kitchen? A. get rid of B. send C. throw away D. take 22. There is a limit ____ my patience. A. within B. in C. to D. with 23. He commanded that all the gates __________. A. should shut B. would be shut C. shut D. be shut 24. Why not ________ an order ________ a TV set of this new type? A. placing; on B. place; on C. place; for D. placing; for 25. The baby weighed seven pounds _______. A. of birth B. at birth C. to birth D. from birth 26. I?m sure cars ________ by solar energy will be popular in the near future. A. pressed B. controlled C. powered D. pushed 27. All the money he had had been ____, so he had to make a living by begging. A. used up B. taken up C. stayed up D. brought up 28. I'd like to work with is honest and easy to get on with. A. who B. whoever C. whomever D. no matter who 29. You can use this telephone number _________ you are in the world. A. whichever B. however C. whatever D. whenever 30. two exams to worry about, I have to work really hard this weekend. A. With B. Besides C. As for D. Because of 31. The murderer was brought in, with his hands behind his back. A. being tied B. having tied C. to be tied D. tied 32. Don?t _____ others. God helps the people who depend on themselves. A. take on B. rely on C. put on D. put on 33. You shouldn?t say “It seems…”. You ought to go and look it up _____. A. for a start B. for free C. for sure D. for a minute 34. Please tell me _____ tomorrow morning. A. what are you doing B. what you are doing C. what you will be doing D. what will you be doing 35. — Have you heard from Jane recently? — No, but I ____ her over Christmas. A. saw B. will be seeing C. have seen D. have been seeing 36. His proposal is very _____. We do not need any explanation. A. abstract B. faithful C. loyal D. concrete 37. Be ____ to finish your homework before supper. A. shy B. sure C. nervous D. serious 38. Food supplies may ________ towards the end of the trip, so we can?t waste any food. A. run out B. run up C. run in D. run away 39. Waste paper, waste glass, and waste iron can all be _____. A. made B. taken C. recorded D. recycled 40. I rely ____ her to pay back the money. A. to B. for C. on D. at 41. To keep the town clean, the truck ____ garbage is prevented ____ entering the town. A. loaded with; 不填 B. loading with; from C. loaded of; from D. loading of; 不填 42. She was _____ for helping the murderer to escape. A. searched B. brought C. arrested D. determined 43. He made a living ___ teaching. A. with B. by C. to D. over 44. The army officer ___ his men to fire as soon as the enemies came up. A. requested B. commanded C. begged D. suggested
2

45. You can take as many books as you like here for they are free of ________. A. fare B. charge C. money D. pay 46. The hotel ____ 50 yuan for a room for the night. A. offered B. charged C. paid D. gave 47. Wait till you are more ________. It?s better to be sure than sorry. A. alternative B. satisfied C. optimistic D. certain 48. — When can I see you, Mr. Black? Three o?clock this afternoon? — Oh, no. I ______a meeting then. A. will have B. will be having C. am having D. have 49. —What will you be doing at 4:00 tomorrow afternoon? —I _____ in my office. A. will be typing B. am typing C. am about to type D. will type 50. Because the shop _______, the T-shirts are sold at half price.

A. has closed down

B. closed down

C. is closing down

D. had closed down

三、完形填空(20 小题,每空 1.5 分,共 30 分)
“Billy! It is February 25, 2099, seven o?clock. Time to 51 and go to school.” said the clock-robot 52 a mental voice. Then the kitchen-robot gave him toast and eggs. Billy was 53 . While he was eating, the whole wall 54 a TV screen and Billy thought that it was great having robots to do 55 for him. Billy ate his meal watching a TV 56 . When he finished eating, the 57 gave him his clothes very fast and 58 him. Then Billy went off to school. When Billy went outside, he saw a car with no 59 waiting for him. The car said, “Hello, I will be 60 you to school every day. Now would you please 61 your school ID card?” said the car. So Billy showed the car his school ID card and got in. The 62 began to talk to Billy about his school and his schoolwork. After that the car said, “I will 63 your homework today 64 you will have a very, very important lesson to 65 in school today. Please put your homework on the blackboard.” Billy did so. The car checked Billy?s homework and then said, “You are a(n) 66 student. All of your homework is 67 .” When they 68 the school, Billy said to the car, “Goodbye. See you later.” The car said to Billy, “Good luck in your school.” Billy got into the classroom and 69 his seat at the front of the room. Then his teacher came in and said, “Welcome, children! Today we will have a hard but 70 lesson — ?How do robots help a human being??...” 51. A. get up B. show up C. take up D. dress up 52. A. in B. on C. with D. by 53. A. angry B. amazed C. worried D. quick 54. A. changed for B. became of C. looked like D. turned into 55. A. something B. anything C. everything D. nothing 56. A. show B. screen C. set D. box 57. A. driver-robot B. clock-robot C. kitchen-robot D. clothes-robot 58. A. dressed B. cleaned C. pushed D. pleased 59. A. teacher B. student C. robot D. driver 60. A. driving B. accommodating C. loading D. holding 61. A. give B. show C. send D. lend 62. A. teacher B. driver C. robot D. car 63. A. check B. prepare C. inspect D. do 64. A. if B. when C. but D. because 65. A. miss B. learn C. study D. check 66. A. energetic B. optimistic C. great D. handsome 67. A. easy B. difficult C. correct D. wrong 68. A. rushed in B. got to C. turned to D. left off 69. A. took B. found C. made D. kept 70. A. easy B. important C. boring D. influential
3

四、阅读理解(20 小题,每题 2 分,共 40 分) (A)
There are little cars that may some day take the place of today?s automobiles(汽车). If everyone drives such a little car in the future, there will be less pollution in the air, there will be more parking space in cities, and the streets will be less crowded. The space now for one car of the usual size can hold at least three such little cars. The little cars will cost much less to own and to drive. Driving will be safer, too, as these little cars can go only 65 kilometers an hour. The cars of the future will be fine for going around the city, but they will not be useful for going far away. If the car is powered by electricity, it will have two batteries—one battery for the motor and the other for the horn (喇叭), signals (信号灯), etc. Little cars which are powered by gas will go 45 kilometers before needing to stop for more gas. If big cars are still used along with the small ones, two sets of roads will be needed to set up in the future. Some roads will be used for the big, fast cars, and other roads will be needed for the small, slower ones. 71. What’s the advantage (优势) of the small cars? . A. There won?t be so much pollution and the small cars won?t be so expensive as the big ones. B. It will be safer to drive these small cars. C. There will be more space for cars to park. D. All of the above. 72. Two sets of roads are necessary in the future in order to . A. prevent car accidents B. make the city more beautiful C. let small cars run fast D. limit the speed of the cars 73. Which of the following is true according to the passage? . A. A car of the usual size now is three times as big as the small car. B. The small car with a speed of 65 kilometers an hour is much more useless than a car of the usual size. C. the little car will be safer but cost more. D. The little car will need more gas. 74. The best title for this passage should be . A. Big Cars and Small Cars B. How to Drive Small Cars C. Cars for Tomorrow D. Cars for Everyone

(B)
In 1901, H. G. Wells, an English writer, wrote a book describing a trip to the moon. When the explorers (探险者) landed on the moon, they discovered that the moon was full of underground cities. They expressed their surprise to the “moon people” they met. In turn, the “moon people” expressed their surprise. “Why?” they asked, “are you traveling to outer space when you don?t even use your inner space?” H. G. Wells could only imagine travel to the moon. In 1969, human beings really did land on the moon. People today know that there are no underground cities on the moon. However, the question that the “moon people” asked is still an interesting one. A growing number of scientists are seriously thinking about it. Underground systems are already in place. Many cities have underground car parks. In some cities, such as Tokyo, Seoul and Montreal, there are large underground shopping areas. The “Chunnel”, a tunnel (隧道) connecting England and France, is now complete. But what about underground cities? Japan?s Taisei Corporation is designing a network of underground systems, called “Alice Cities.” The designers imagine using surface space for public parks and using underground space for flats, offices, shopping, and so on. A solar dome (太阳能穹顶) would cover the whole city. Supporters of underground development say that building down rather than building up is a good way to use the earth?s space. The surface, they say, can be used for farms, parks, gardens, and wilderness. H. G. Wells “moon people” would agree. Would you? 75. The explorers in H. G. Wells’ story were surprised to find that the “moon people” . A. knew so much about the earth B. understood their language C. lived in so many underground cities D. were ahead of them in space technology
4

76. What does the underlined word “it” (paragraph 2) refers to? . A. Discovering the moon?s inner space. B. Using the earth?s inner space. C. Meeting the “moon people” again. D. Traveling to outer space. 77. What sort of underground systems are already here with us? . A. Offices, shopping areas, power stations. B. Tunnels, car parks, shopping areas. C. Gardens, car parks, power stations. D. Tunnels, gardens, offices. 78. What would be the best title for the text? . A. Alice Cities—cities of the future B. Space travel with H. G. Wells C. Enjoy living underground D. Building down, not up

(C)
One day when the famous American scientist Edison was on his way home, a young man stopped him and required to have a word with him. Edison accepted his request. The young man asked, “How, Mr. Edison, can you invent so many things and get your fame (名声)?” The scientist said, “It seems that you have been thinking of becoming famous every day, “ The young man nodded, “Yes. I have been dreaming of being a person as famed as you. Every minute I am thinking of how to become reputable(有声望的). I don?t know when I can achieve my fame. “ Edison told him, “Don?t worry, young man. If you want to be a famous man this way, you will have to wait until you die!” “Why should I?” the young man was puzzled. Edison said, “What you dream is actually a high building. You never think of how to build it with bricks. Thus the building will never come into reality. However, your story can serve as a mirror. People will remember you because of your illness and laziness. They will often speak of your name while they give warnings to their children. Aren?t you a notorious person by then?” 79. What happened to Edison when he was on his way home? . A. a beggar stopped him B. a robber stopped him. C. A man wanted to speak to him. D. A man wanted to have words with him. 80. The man asked Edison to tell him______. A. how to invent new things. B. how to become famous C. how he became a nobleman D. how to become a scientist 81. After hearing his talk, the young man was puzzled because Edison told him ______. A. he would die after he was famous B. he would be famous before he died C. he would die before he was famous D. he would never be famous 82. The story mainly tells us ________. A. a person needs high spirit B. one shouldn?t dream of becoming famous C. only by hard work can one?s wish come into reality D. one person should be idle and lazy.

(D)
Michael, a typical (典型的) American, stays home on workdays. He plugs into his personal computer terminal (接线端) in order to connect with the office. After work, he puts on his headphones, watches a movie on his home video recorder, or plays baseball on the computer. On many days, Michael doesn?t talk to any other human beings, and he doesn?t see any people except the ones on television. Michael is imaginary, but his lifestyle is very possible. The inventions of modern technology seem to be cutting us off from contact with our fellow human beings. The world of business is one area in which technology is isolating (使隔离) us. Experts say, for example, that many people will soon be able to work at home. With access to a large central computer, employees such as office clerks, insurance agents, and accountants could do their jobs at display terminals in their own homes. They would never have to actually see the people they?re dealing with. In addition, the way employees are paid will change. Workers? salaries will be automatically paid into their bank accounts(账户), making paper checks(支票)unnecessary. No workers will stand in line to receive their pay or cash their checks. Personal banking will change, too. Customers will deal with machines to put in or take out money from their accounts.
5

Another area that technology is changing is entertainment. Music, for instance, was once a group experience. People listened to music at concert halls or in small social gatherings. For many people now, however, music is an individual experience. Walking along the street or sitting in their living rooms, they wear headphones to build a wall of music around them. Movie entertainment is changing, too. Movies used to be social events. Now, fewer people are going out to see a movie. Many more are choosing to wait for a film to appear on television or are borrowing videotapes to watch at home. Instead of laughing with others, viewers watch movies in their own living rooms. 83. The sentence “Michael is imaginary, but his lifestyle is very possible” means ____ . A .Michael is a person full of imagination and he can make his dreams come true B. Michael is not a real person but probably the lifestyle does exist C. Michael has ambitions but he can?t make his dreams come true D. Michael is a person full of imagination and his lifestyle is common nowadays 84. What will the author most probably discuss after the last paragraph? . A. Games and sports. B. Personal banking. C. Music and films. D. International business. 85. What is the main idea of the passage? . A. We may no longer need to communicate with other human beings. B. Modern technology seems to be separating human beings. C. We may no longer need to work in the office. D. Modern technology makes it possible for us to work and entertain ourselves at home.

(E)
Life in 2060 Let us suppose it is now about A.D. 2060. Let?s make believe (假装; 虚构) it is about sixty years from now. Of course, things have changed and life is very different. Voyages to the moon are being made every day. It is as easy to take a holiday on the moon today as it was for the people in 1960 to take a holiday in Europe. At a number of scenic spots on the moon, many hotels have been built. The hotels are air-conditioned, naturally. In order that everyone can enjoy the beautiful scenery on the moon, every room has at least one picture window. Everything imaginable is provided for entertainment (娱乐) of young and old. What are people eating now? People are still eating food. They haven?t yet started to take on heir (继 承) supply of energy directly as electrical current or as nuclear power. They may some day. But many foods now come in pill form, and the food that goes into the pill continues to come mainly from green plants. Since there are several times as many people in the world today as there were a hundred years ago, most of our planet?s surface has to be filled. The deserts are irrigated with water and crops are no longer destroyed by pests. The harvest is always good. Farming, of course, is very highly developed. Very few people have to work on the farm. It is possible to run the farm by just pushing a few buttons now and then. People are now largely vegetarians (素食者). You see, as the number of people increases, the number of animal decreases. Therefore, the people have to be vegetarians and we are healthier both in our bodies and in our minds, and we know the causes and cure of disease and pain, and it is possible to get rid of diseases. No one has to be ill any more. Such would be our life in 2060. 86. When was the passage written? . A. In about A.D. 2060. B. In about 1960. C. In about 2000. 87. According to the passage, what will be on the moon in about A.D. 2060? A. Many tourists. B. Many other animals. C. Many plants. 88. What will people eat then according to the passage? . A. Biscuits in pill form. B. Foods in pill form. C. Foods in water form.

D. In about 2004. . D. A sea. D. Foods in gas form.

6

89. The passage tells us that in 2060, ____ on the earth than now. . A. there are fewer population B. there are more pests C. there is less water D. the crops are getting better 90. Why are people largely vegetarians in 2060? . A. Because they don?t eat meat. B. Because doctors advise them not to eat meat. C. Because the number of animals decreases. D. Because all the animals have died of diseases.

班级:

姓名:













总分

选择题部分 答题卡
1 A B C D 2 A B C D 3 A B C D 4 A B C D 5 A B C D 6 A B C D 7 A B C D 8 A B C D 9 A B C D 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 A A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D D D D D D 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D
7

五、根据首字母或汉语提示完成单词,注意使用其正确形式。 (每题 1 分,共 10 分) 1. China is rich in natural r_____________ 2. Sailing across the Atlantic alone is a r___________ thing.? 3. Volleyball can be played indoors or o________. 4. He hated being in the army because he had to obey c______________. 5. The c___________ was caught and put into prison the day before yesterday. 6. He likes making ____________(预测) . 7. He gets some money from the government every year because of his _____________ (伤残) in a fire accident. 8. Now we all know that there are nine planets in _________ (太阳的) system. 9. As we grow older, we learn the ______________ (限度) of our abilities.? 10. He worked so hard that __________ (终于) his health became poor and fell ill frequently. 六、书面表达(满分 20 分)
请以“城市怎样开始”为题用英语写一篇短文。内容要点如下: (1) 从前,人很少,以游牧打猎为生。 (2) 懂得种植后,定居在一起,建立村庄。 (3) 人口增加,涌向一些村庄,遂发展为城市。 (4) 机器出现后,建立工厂,更多的人聚居在一起,于是城市变得很大。 注意: (1) 短文包括所有内容要点,但不可逐字翻译。 (2) 可适当增加细节,使短文连贯。 (3) 字数 100 左右。 _____________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________

8


相关文章:
Book 4 Module 1 Life in the Future单元测试题
Book 4 Module 1 Life in the Future单元测试题_英语_高中教育_教育专区。Book...Book 4 Module 1 Life in the Future ★☆☆☆Very easy ★★★☆Hard ★...
Module 1 Life in the future 模块测试
Module 1 Life in the future 模块测试 试卷说明:本试卷满分 150 分,需 120 分钟完成。 、听力理解(20 小题,每小题 1 分,共 20 分)听下面 5 短对话...
第4模块综合小测试Module 4 Life in the future
第4模块综合小测试Module 4 Life in the future_英语_初中教育_教育专区。综合小测试(Module 4) Ⅰ. 单项选择 1. My grandparents go to the supermarket __...
Module 1《Life in the Future》测试1
Module 1Life in the Future测试1_英语学习_外语学习_教育专区。高中必修4英语试题 Module 1 Life in the Future 同步测试 1.型转换 (10 分) 1.Making ...
外研版高一英语必修四第一模块Module1 Life in the future
外研版高一英语必修四第一模块 Module1 Life in the future 姓名 课型 是否采用 多媒体 赵萍 写作课 课时 单位 课时 教学对象 镇安中学 高一 多媒体教学 ...
Module 1 Life in the future检测题
Module 1 Life in the future检测题_高三英语_英语_高中教育_教育专区。检测题Test For Module One 满分 100 分 4.不管他怎么努力,还是没有解出这道数学题。...
Module 1 Life in the future(答案)
Module 1 Life in the future(答案)_英语_高中教育_教育专区。Module 1 Life...& Function 点金测评·创新训练 【基础巩固 全面训练】 Ⅰ.单词拼写 1. resources...
高一模块一Unit1单元测试 module1 综合测试1
高一模块一Unit1单元测试 module1 综合测试1_英语_高中教育_教育专区。牛津高中...because you may have health problem in the future, ___ it is too late...
【最新】外研版七年级英语下册Module_4__Life_in_the_future_模块测试题(附答案)
【最新】外研版七年级英语下册Module_4__Life_in_the_future_模块测试题(附...参考词汇:go to school, go to work, by plane Module 4 检测题 第卷 ...
更多相关标签:
life in the future | my future life | future life | our future life | future life 英语作文 | life in future作文 | our future life 作文 | my future life初中 |