当前位置:首页 >> 英语 >>

上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 英语试题

2011-9 Ⅰ. Listening comprehension Section A Directions: In section A, you’ll hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question

will be asked about what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper and decide which one is the best answer to the question you have heard. 1. A. At a gas station B. At a hospital C. At a bank D. At school 2. A. Ken is leaving for Hong Kong. B. Tina is leaving for Hong Kong. C. Ken wants to meet Tina on Saturday. D. Tina wants to meet Ken in Hong Kong tomorrow. 3. A. It’s no longer available. B. It’s still available. C. It’s only for rent. D. It’s not as good as advertised. 4. A. 9:13 B.8:45 C.9:30 D. 9:15. 5. A. At 10:08 B. At 8:30 C.At 10:38 D. At 8:40 6. A. It’s cold and warm air is needed. B. It’s cool enough, but an open window could make it too cold. C. It’s hot outside, so don’t open the window.__Z_X_X_ D. It’s nice and warm in the room. 7. A. When he was 12. B. When he was 20. C. When he was 25. D. When he was 5. 8. A. It was a long lecture, but easy to understand. B. It was not as easy as she had thought. C. It was as difficult as she had expected. D. It was interesting and easy to follow. 9. A. The man is usually the la st one to hand in his paper. B. The man has made a mess of his final exam. C. The man doesn’t have a good study habit. D. The man is a very diligent student. 10. A. Go on with the game. B. Draw pictures on the computer. C. Have a good rest. D. Review his lesson. Section B Directions: In Section B, you will hear two short passages, and you will be asked three questions on each of the passages. The passages will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers in your paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard. Questions 11 through 13 are based on the following passage. 11. A. Four hundred. B. Four thousand

C. Three hundred. D. Three thousand. 12. A. It uses less fuel and reduces smoke. B. It lasts longer and costs less. C. It burns wood and coal. D. It causes no air pollution. 13. A. In India. B. In Russia. C. In China. D. In America. Questions 14 through 16 are based on the following news. 14. A. 75 percent. B. 120 percent C. 80 percent. D.100 percent. 15. A. Higher oil price. B. Consuming more meat and milk. C. Planting more wheat and rice. D. Population growth.] 16. A. There is a flood. B. There is a drought. C. There is a protest. D. There is a unrest. Section C Directions: In Section C, you will hear two longer conversations. The conversations will be read twice. After you hear each conversation, you are required to fill in the numbered blanks with the information you have heard. Blanks 17 through 20 are based on the following conversation. Space?Plane? What?does?this?space?plane?look?like?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? It?looks?like?a(n)___17_____plane.? How?many?passengers?can?this?plane?carry?? ? ? ? ? ? ? About?____18_____.? Why? does? the? scientist? say? this? space? plane? is? not? a? space? rocket?? It? can? be? used? for? ___19_____times,?and?the?____20_____can?fly?it.? Complete the form. Write ONE WORD for each answer. Blanks 21 through 24 are based on the following conversation. Insects? What?will?the?man?buy?a?gift?for?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? For?___21______.? What?will?often?happen?to?the?gifts?the?woman?gets??They?stay?___22_____or?garage?before?they? ____23______.? Why?will?the?man?buy?a?bag?as?a?gift?? ? ? ? ? ? ? ? His?roommate’s?bag?is?almost?_____24________.? Complete the form. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer. Ⅱ. Grammar & Vocabulary Section A Directions: beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. choose the one answer that best completes the sentence. 25. Mother Teresa believed she had been given the special gift to help_____, and through the solders’ smile she knew she was where she needed to be. A. another B. the other C. others D. each other 26. If you are in the market for digital camera this holiday season, your chances of finding a perfect model can never be _____.

A. good B. well C. better D. the best 27. The most common way we have of showing other people _____ are more important is by making ourselves smaller than they are A. who B. / C. that D. they 28. Frank’s dream was to have his own shop _____ to produce the workings of his own hands. A. that B. in which C. by which D. how 29. We are aware that, _____ , the situation will get worse. A. if not dealing with carefully B. if dealt not carefully with C. if not carefully dealt with D. if not carefully dealing with 30. —Shall I get you something from the supermarket? —Oh, let me see, _____ please. A. food of a week worth B. food of a week’s worth C. a week worth food D. a week’s worth of food 31. Now that energy prices are rising so rapidly, further prices are much uncertain, and the risk _____ a new investment depending on them may fail is greater. A. by which B. of C. that D. in that 32. Until last century _____heard of online education.[Zxx A. many Americans had never B. had many Americans never C. many Americans had D. had many Americans 33. I showed him my new dress but I _____ tell him how much it cost. A. dared not to B. dared not C. dares not D. does not dare 34. Discovery in a South African cave suggests that modern human behavior _____ much earlier than _____. A. begin, previously thought B. began, previously thought C. should begin, previous thinking D. began, previous thinking 35. They _____ suspect that their secret has been disclosed. A. little B. a little C. too little D. so little 36. _____ think of their plan, no one can deny that they are bold and have much imagination. A. Whatever we may B. No matter how we may C. Much as we may D. If we may 37. How can a country where teachers devote all their class hours to training students to take exams_____ to compete in the technology race with other countries? A. expect B. expecting C. being expected D. be expected 38. All women want to escape from kitchen, _____ the limited place _____ society expects them to fill. A. which, that B. /, where C. where, which D. /, / 39. _____ in one leg, George could not have a chance to get a job. A. He was weak and lame B. Though weak and lame C. Week and lame D. Weak and lame as he was 40. The old man was sitting in a wheelchair all day because his broken leg suffered after a fall made _____ difficult. A. it walk B. to walk C. walking D. it to walk ..Z.X.X. Section B Direction: Complete the following passage by using the words in the box. Each wor d can be used

only once. Note that there is one word more than you need. A.?individual? ? B.?financial? ? C.?certain?? ? D.?stick? ? AB.?meant? AC.?costly?? AD.?powered? ? BC.?ride? ? ? BD.?medical? CD.?emergency? A new transportation device called the Segway was reported to have been in use for quite a while. Its inventor ca lled it the world’s first self-balancing ___41___ transport vehicle for short distance travel. The Segway looks like a large ___42___ with two wheels. The wheels are connected to a platform. The stick has handles for a person to hold. The person stands on the platform and holds the handles. The transporter moves forward or backward when the person moves his or her body in that direction. The driver turns the handles to go left or right. Computers and ___43___ devices on the Segway make the vehicle move and balance. It is ___44___ by batteries that are recharged with electricity. It can travel at a speed of 19 km an hour. Dean Kamen, the inventor of the Segway says it was ___45___ to reduce pollution and solve other environment problems in cities. A Segway costs about five thousand dollars. People who have bought Segways say they are extremely useful though quite ___46___. But they can use the Segways instead of their cars for short trips, and it is a great way to save money on gasoline. The Segway also makes it convenient for people who have trouble walking because of ___47___ problems. Segways are being used in more than twelve American airports. Security officers say they are able to move quickly on the devices in ___48___ situation. People on vacation are also learning to use Segways. Segway tours are pop ular in several American cities including Chicago, San Francisco, and Washington, D. C. Tour company officials say it takes from ten to thirty minutes to teach people how to ___49___ a Segway. Then the group uses them to move around the city. III. Reading Comprehension Section A One of the primary tasks in taking a company from good to great is to create a culture where people have a ___50___ opportunity to be heard and, ___51___, for the truth to be heard, too. Collins writes that, to create a culture of discipline, successful ___52___: Build a culture around the idea of freedom and responsibility, with a framework. Fill the company’s culture with self-disciplined people who are willing to go to extreme ___53___ to fulfill their responsibilities. Do not ___54___ a culture of discipline with a tyrannical (暴政的) discipline. Collins also found that good-to-great organizations think differently from ___55___ organizations about technology and technological change. They avoid fashions that typically ___56___ from new technology; ___57___, they become pioneers in the application of carefully selected technologies. Leaders of good-to-great companies respond with thoughtfulness and creativity, ___58___ by an urge to turn unrealized potential into results. They act in terms of wh at they want to create, and how to improve their companies, ___59___ to standards of excellence. Good-to-great changes often look like ___60___, revolutionary events to those observing from the outside, but they feel like ___61___ processes to people on the inside. Good-to-great companies had no ___62___ for their changes; there was no launch event, no advertising slogan. Each company went through a quiet, purposeful process of figuring out what needed to be done to create the best future results, then ___63___ took those steps, one by one over time, until it ___64___ breakthrough moments.

50. A. secure 51. A. by contrast 52. A. leaders 53. A. ways 54. A. satisfy 55. A. advanced 56. A. arise 57. A. moreover 58. A. changed 59. A. contrary 60. A. natural 61. A. gradual 62. A. prediction 63. A. hardly 64. A. arrived Section B

B. simple B. in the end B. suggestions B. efforts B. combine B. developing B. produce B. instead B. stressed B. relative B. normal B. impulsive B. name B. rapidly B. hit

C. tiny C. above all C. guides C. measures C. confuse C. strict C. follow C. finally C. driven C. different C. purposeful C. creative C. action C. simply C. touched A

D. tremendous D. time and again D. employees D. lengths D. describe D. average D. happen D. otherwise[Zxx D. followed D. objective D. dramatic D. accurate D. color D. hopefully D. experienced

As Christmas approaches, towns and cities around the UK are preparing for a very British celebration. The switching on of a town' s Christmas lights has become an increasingly competitive event over the years, with some councils (会议) spending lots of money to attract A-list famous persons to do the honors. The American singer Mariah Carey flew to London in November to switch on the lights at one of the city's biggest shopping centers, while Jim Carrey lighted Oxford Street and promoted his new film at the same time. Traffic in the historic English city of Bath was brought to a halt as thousands of fans crowded to see the Hollywood actor Nicolas Cage conducted the switching-on ceremony. Some celebrations do not go according to the plan, as was seen in Birmingham when dozens of people we re injured as the famous British boy band JLS took the stage. Not all towns can afford to bring in an internationally-known star, so many switch on ceremonies are handled by ex-TV talent show competitors.[Zxx Pantomime (圣诞童话剧) stars are also much in demand at this time of year, as they aim to promote their Christmas shows. But if your council hasn't got the budget to bring in a famous face, what are the cheaper alternatives? A town in the west of England chose to let the public decide by giving their suggestions online.The result: a 21-year-old DIY store worker was given the honor. "I was amazed and delighted to be asked," said Scott Parker, "it's just a special gift and not something I'd, ever thought about before." 65.According to the passage, what kind of special celebration can you see at Christmas in UK? A.People meeting their favorite stars and getting special gifts. B.Well-known persons invited to make a performance in public. C.A-list persons lighting Oxford Street and promoting their films. D.Switching-on ceremonies that are conducted by honored persons.

66.The underlined word "halt" in Paragraph 4 probably means "______". A.start B.stop C.ban D.run 67.Which of the followings can be learned from the passage? A.Mariah Carey is invited to Bath to switch on the lights. B.Pantomime stars rarely appear at events like this. C.Not all those who switch on the Christmas lights can make lots of money. D.Average persons can not get a chance to switch on the Christmas lights.ZXX 68.The following are famous persons EXCEPT _____. A.Scott Parker C.Nicolas Cage B.Mariah Carey D.Jim Carrey

B Lead deposits, which accumulated in soil and snow during the 1960’s and 70’s, were primarily the result of leaded gasoline emissions originating in the United States. In the twenty years that the Clean Air Act has mandated unleaded gas use in the United States, the lead accumulation worldwide has decreased significantly. A study published recently in the journal Nature shows that air-borne leaded gas emissions from the United States were the leading contributor to the high concentration of lead in the snow in Greenland. The new study is a result of the continued research led by Dr. Charles Boutron, an expert on the impact of heavy metals on the environment at the National Center for Scientific Research in France. A study by Dr. Boutron published in 1991 showed that lead levels in arctic (北极的) snow were declining. In his new study, Dr. Boutron found the ratios of the different forms of lead in the leaded gasoline used in the United States were different from the ratios of European, Asian and Canadian gasolines and thus enabled scientists to differentiate (区分) the lead sources. The dominant lead ratio found in Greenland snow matched that found in gasoline from the United States. In a study published in the journal Ambio, scientists found that lead levels in soil in the Northeastern United States had decreased markedly since the introduction of unleaded gasoline. Many scientists had believed that the lead would stay in soil and snow for a longer period. The authors of the Ambio study examined samples of the upper layers of soil taken from the sa me sites of 30 forest floors in New England, New York and Pennsylvania in 1980 and in 1990. The forest environment processed and redistributed the lead faster than the scientists had expected. Scientists say both studies demonstrate that certain parts of the ecosystem (生态系统) respond rapidly to reductions in atmospheric pollution, but that these findings should not be used as a license to pollute. 69. The study published in the journal Nature indicates that ________. A. the Clean Air Act has not produced the desired results B. lead deposits in arctic snow are on the increase C. lead will stay in soil and snow longer than expected D. the US is the major source of lead pollution in arctic snow 70. Lead accumulation worldwide decreased significantly after the use of unleaded gas in the US _____ . A. was discouraged B. was enforced by law

C. was prohibited by law D. was introduced 71. How did scientists discover the source of lead pollution in Greenland? A. By analyzing the data published in journals like Nature and Ambio. B. By observing the lead accumulations in different parts of the arctic area.. C. By studying the chemical elements of soil and snow in Northeastern America. D. By comparing the chemical compositions of leaded gasoline used in various countries. 72. The authors of the Ambio study have found that ________. A. forests get rid of lead pollution faster than expected B. lead accumulations in forests are more difficult to deal with C. lead deposits are widely distributed in the forests of the US D. the upper layers of soil in forests are easily polluted by lead emissions C





The World's 1st Internet Employment Service 1. Display your grades. Grades are still important to potential employers. 2. Communicate well with others. No matter what career path you choose to follow—from nurse to computer programmer—you should have solid written and oral communication skills to get a job. 3. Have enough computer knowledge. It is the information age; you need to be able to show solid computer knowledge that is related to your field. 4. Put your best resume forward. A resume should be a short and clear, error-free, reader-friendly, one-page document that can be easily looked through. 5. Research. Take the time to learn about the com pany you are targeting by visiting its website or researching the company at the library. 6. Use examples. Using detailed examples from school and internships(实习) to answer questions about your experiences and to paint a clearer picture of your strengths and skills for the employer. 7. Smile! It is hard to smile when you are on the hot seat —but a smile during an interview shows enthusiasm for the position and the company. Potential employers might think of a non-smiling face as a lack of interest. 8. Show your thanks. A thank-you note following a phone or a face-to-face interview reinforces(增 强) your interest in the position and the company. About JobServe | Tell a Friend About JobServe | Contact JobServe | Advertise Now | News | Events | Add to Favourites Browser Information | Recruiter Directory 73. You can give the potential employers a good impression if you . A.write a face-to-face note B.show enthusiasm C.prepare a long and free resume D.paint your own picture 74.What does the underlined words “you are on the hot seat” probably mean ? A.The seat is very hot. B.Everybody else is laughing at you.

C.Nobody else is helping you. D.You are in a difficult situation. 75.We can infer from the passage that _____ . A.It is unnecessary to visit the website of the company you are interested in. B.You have to be an expert on computer to get a job. C.It is hard to find a job if you can not write well and communicate well. D.A resume can be a several-page document if you have a lot to show to the company. D In recent years, Israeli consumers have grown more demanding as they've become wealthier and more worldly-wise. Foreign travel is a national passion; this summer alone, one in 10 citizens will go abroad. Exposed to higher standards of service elsewhere, Israelis are returning home expecting the same. American firms have also begun arriving in large numbers. Chains such as KFC, McDonald's and Pizza Hut are setting a new standard of customer service, using strict employee training and constant monitoring to ensure the friendliness of frontline staff. Even the American habit of telling departing customers to "Have a nice day" has caught on all over Israel. "Nobody wakes up in the morning and say, 'Let's be nicer,'" says Itsik Cohen, director of a consulting firm. "Nothing happens without competition." Privatization, or the threat of it, is a motivation as well. Monopolies(垄断者) that until recently have been free to take their customers for granted now fear what Michael Perry, a marketing professor, calls "the revengeful(报复的) consumer." When the government opened up competition with Bezaq, the phone company, its international branch lost 40% of its market share, even while offering competitive rates. Says Perry, "People wanted revenge for all the years of bad service." The electric company, whose monopoly may be short-lived, has suddenly stopped requiring users to wait half a day for a repairman. Now, appointments are scheduled to the half hour. The graceless EI Al Airlines, which is already at auction(拍卖), has retrained its employees to emphasize service and is boasting about the results in an ad campaign with the slogan, "You can feel the change in the air." For the first time, praise outnumbers complaints on customer survey sheets. 76. It may be inferred from the passage that _________ . A. customer service in Israel is now improving B. wealthy Israeli customers are hard to please C. the tourist industry has brought chain stores to Israel D. Israel customers prefer foreign products to domestic ones 77. In the author's view, higher service standards are impossible in Israel ________ . A. if customer complaints go unnoticed by the management B. unless foreign companies are introduced in greater numbers C. if there's no competition among companies D. without strict routine training of employees 78. If someone in Israel today needs a repairman in case of a power failure, _________ . A. they can have it fixed in no time B. it's no longer necessary to make an appointment C. the appointment takes only half a day to make D. they only have to wait half an hour at most] 79. The example of El Al Airlines shows that ______________ . A. revengeful customers are a threat to the monopoly of enterprises

B. an ad campaign is a way out for enterprises in financial difficulty C. a good slogan has great potential for improving service D. staff retraining is essential for better service Section C Directions: Read the following text and choose the most suitable question from A-F for each answer. There is one extra question which you do not need.##] A. Criteria of the ranking B. Africa countries ranking low C. Research on girls’ education in developing countries D. Northern European countries at the top AB. High rate of early death of children AC. Hope and improvement in sight 80.

A yearly list of the best and worst places to be a mother and child rates the United States 11th, behind Britain. Scandinavian countries are at the top. Sweden is number one. Denmark is second. Finland is third. Save the Children, an American-based humanitarian organization, compared conditions in 110 countries. The report came out last week.

At the bottom of the list, Mali and Burkina Faso share last place. Just above them are Ethiopia, Chad, Yemen, the Democratic Republic of Congo and Mauritania. Gambia and Eritrea are also in the bottom ten, along with two Asian countries: Nepal and Cambodia. Cambodia is tied with Eritrea in 100th place.

Save the Children based its report on six conditions related to the health and security of women. These include the risk of early death, and the rate of use of modern birth-control methods. Another measure was the percentage of births with the aid of trained medical workers. Still another was the percentage of pregnant women with a shortage of iron in the blood. The study also examined reading levels among women and the involvement of women in national government. There are some conditions related to the education of both women and children.

Save the Children has published a report on the "State of the World's Mothers" for six years now. This year the group included a progress report on education for girls. Researchers examined progress made over the past ten years in 71 developing countries. The report says Bolivia, Kenya, Cameroon and Bangladesh have made the most progress in girls' education. Listed at the bottom are Rwanda, Iraq, Malawi and Eritrea. Worldwide, the report says, 58 million girls are out of school.


Charles MacCormack is head of Save the Children. He says many children in the world are lucky just to survive the first five years of life. But Mr MacCormack calls the situation far from hopeless. He notes that world leaders have agreed on eight goals to reduce poverty, save lives and increase security by 2015.
(E) Section D Directions: Read the passage carefully. Then answer the questions and complete the statements in the fewest possible words. “Teach a parrot to say ‘demand and supply’ and you’ll have an economist”. While this is an obvious exaggeration, it does contain a little of truth. It is the interaction of the economic forces of supply and demand that determines the price paid for a given product or service. In turn, the price determines how that product or service will be distributed and used in a free enterprise economy. Demand is more than just the desire for some product or service. It also involves the ability to buy. True demand exists when people not only desire goods or services, but also have the buying power to purchase them and are willing to part with some of that buying in order to purchase them. Common sense tells us that if the price of a product, such as a sports car, were $5000, more people would be willing to buy it than if the price were $25000. This is the law of demand: as price goes up, the quantity demanded goes down. The reverse is also true: if price goes down, the quantity demanded goes up. Supply results from the desire and effort of producers to satisfy consumer demands. Just as consumers’ desires and willingness to spend affect demand, so producers’ and suppliers’ willingness and ability to provide goods and services affect supply. The law of supply says: as price goes up, the quantity supplied goes up, and as price goes down, the quantity supplied goes down. Obviously, as the price of a product goes down, producers become less willing to supply the product and the quantity supplied decreases. 85. ______ is an important factor that determines the distribution and use of a product in a free enterprise economy. 86. According to the passage, if prices go up, people would ___________ _. 87. What are the two factors that affect supply? 88. What is the author’s implication of the beginning sentence?

I. Translation: 1. 谁能保证他会遵守诺言? (guarantee)(3 分) 2. 他不再是他过去的样子了。(the same…as) (3 分) 3. 因为恶劣的天气,飞机晚点一小时到达伦敦。(behind schedule) (4 分) 4. 我没有想到要找一个胜任这工作的人是如此的难。(occur) (4 分) 5. 他所做的一切并非是为了个人好处,而是为了这里居民的利益。(not。 。but) (4 分) II. Writing: Directions: Write an English composition in 120~150 words, according to the instructions given below. 目前,家长开车接送孩子上学放学已成为一个普遍现象,人们对此做法褒贬不一。请你


答案: 1-10: B A A C D CABC D 11-13 B A C 14-16 A C B 17: ordinary 18: 50 19: many 20: pilot 21. his roommate’s birthday 22. in the closet 23. get thrown away 24. worn out 25.C 26.C 27.D 28B 29.C 30.D 31.C 32.A 33.B 34.B 35.A 36.A 37.D 38.D 39.C 40.C 41—49 A,D,C,AD,AB,AC,BD,CD,BC 50—64 DBADC DABCB DABCB 65—68 DBCA 69-72.D B D A 73-75.B D C 76-79.A CDD 80--84 D,B,A,C.AC 85.Price / The price 86. be less / not willing to buy / do not want to purchase (表达出不买或者不想买就好) 87. Producers’ and suppliers’ willingness and ability to provide foods and services / the desire and effort of producers to satisfy consumer demands (都是文章原句,表达出 生产商应该满足需求就好) 88. the interaction of demand and supply is a basic and important law in economics. Striking the balance of demand and supply is of top importance in economics (表达出供求关系很重要就好) 1.?Who?can?guarantee?that?he?will?keep?his?word?? ? 2.?He?is?no?longer?the?same?person?as?he?used?to?be.? 3.The plane arrived in / reached London an hour behind schedule because of / thanks to / as a result of the bad weather. 4.It never occurred to me that it was so difficult to find a person (who was ) qualified for this job. 5. What he has done is not for the benefits of himself, but for the good of the residents here.

上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 数学试题
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 数学试题_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。2011 学年高三数学 9 月考试试题一.填空题(每题 4 分,共 56 分) ...
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 化学试题
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 化学试题_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。2011 学年度松江二中高三年级第一次月考 化学试题本试卷分为第 I 卷(...
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 物理试题 缺答案
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 物理试题 缺答案_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。高三物理练习(考试时间 120 分钟,满分 150 分) 2011.9 第Ⅰ...
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 政治加一试题
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 政治加一试题_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。松江二中 2011 学年第一学期测试卷 2011.9 高三 政治加一考生注意:...
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 化学试题
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 化学试题_高考_高中教育_教育专区。高三化学 考试卷 精品最新今日推荐 160份文档 四季养生 中医养生与保健 中医养生知识...
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 语文 无答案
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试隐藏>> 高三语文入学考一、阅读 (80 分) (一) 、阅读下面文字,完成题目。 (...
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 物理 无答案
上海市松江二中2012届高三9月入学摸底考试 物理 无答案_高三语文_语文_高中教育...执业医师实践技能考试模拟试题 1028988份文档 教学总结精品范文 小学五年级英语教学...
上海市松江二中2014届高三下学期摸底考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。上海市松江二中 2014 届高三下学期摸底考试英语试题 I. Listening Comprehension (略) II...
上海市松江二中2015届高三上学期开学考试英语试题 Word版含答案
上海市松江二中2015届高三上学期开学考试英语试题 Word版含答案_高考_高中教育_教育...暂无评价 9页 ¥5.00 上海市松江二中2012届高... 11页 免费 上海市松江...
上海市松江二中 | 上海市松江二中官网 | 上海市松江二中韩寒 | 初一入学摸底考试 | 初中入学摸底考试试卷 | 福田区入学摸底考 | 高一入学摸底考试 | 党校学习入学摸底考试 |