当前位置:首页 >> 英语 >>

山东省2014届高三外研版英语单元测试Book1 Module2Word版含解析



山东省 2014 高三外研版英语单元测试 Book1 Module2
(时间:60 分钟 满分:60 分) Ⅰ.单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.________what has recently been done to provide more buses for the people, a shortage of public vehicles remains a problem. A.Except for C.Because of B.But for D.In spite of

2.—Excuse me, would you mind answering a few questions? —Well, I don't know.I'm in rather a hurry________. A.seriously B.actually C.immediately D.anxiously

3.________on a true story, the film is well worth________.(2012·河南辉县市一中高三模拟) A.To base;to see C.Basing;being seen B.Based;seeing D.Basing;seeing

4.Unemployment in that country is likely to remain high in 2012, and________for the next few years.(2012·黑龙江哈六中高三模拟) A.possibly C.gradually B.necessarily D.normally

5.Nowadays ,we all know that the part that China________in the international affairs________all over the world. A.plays;is widely praised C.takes;widely praised B.plays;is wide praised D takes;wide praised

6.In a way I can see what you mean, even though I don't________your point of view. A.agree B.permit C.recognize D.share

7.We had a big meal in a fine restaurant last Monday and the total cost________five hundred dollars. A.came through C.came out with B.came in D.came to

8.I think that this film is________a film, it is also a good material for education. (2012·山 西介休十中高三模拟) A.more than C.at least B.not less than D.far from

9.Everyone doesn't agree to the plan. Some support it while I'm one of________opposed to it. A.those who C.those B.who D.That

10.I hate interruptions,________when I'm trying to work. A.generally B.usually C.especially D.specially

11.It is known to all that every minute________full use of________the lessons will benefit students a great deal.(2012·江西抚州市高三联考) A.which makes; studying C.that made; to study B.when made; to study D.when is made; studying

12.The number of air crashes that________in developing countries________increasing. A.happens; is C.happens; are B.happen; is D.happen ;are

13—How do you like a birthday party outdoors this weekend? —________.(2012·浙江金华高三五校联考) A.Very much C.Have fun B.With pleasure D.Good idea

14.________to the top of the building—where you can have a good view of the whole city. A.Come C.Coming B.To come D.Came

15.In my opinion, parents and teachers are supposed to set an example of good behavior to children________they are role models to them. A.although B.even if C.unless D.As

II.完形填空(每空 1.5 分,共 20 小题,满分 30 分) “But what if I break my arm again?”My five-year-old asked,looking very 16. I knew she 17 very much to learn but ever since she’d fallen off her bike and broken her been afraid. “Oh,honey,” I said. “I don’ t think you’ ll break another arm. ” “ 18 daughter to ride,

arm,she’d

I could, couldn’t I?” “You know, honey,”I said,“19 everything you do comes with risks.You could get a broken arm in a car 20 and then be afraid to 21 ride in a car again.You could break your arm jumping a rope.You could break your arm at gym.Do you want to 22 going to gym?” “No,” she said.And with a determined spirit,she stood up and 23 to try again. I spent the rest of the afternoon at the park watching a very 24 little girl overcome a fear,and

25 myself on being a useful single parent after a painful divorce(离婚). As we walked home,she asked me about a conversation she’d overheard me having with my 26 the night before. “Grandma wanted you to find someone to 27.” “What grandma wants is for someone to 28 my heart

again.” “But Mom...” “You’re too young to 29 it,”I told her.“So I guess love isn’t like a broken arm.”she said. 30 to answer,we walked the rest of the way in 31 .When I got home,I called my mother and 32 her for talking about this to my daughter.Then

I did what I’d seen my brave little girl do that very afternoon.I agreed to

33

Steve.

Steve was the man for me.We 34 less than a year later.It turned out my mother and daughter were 35. 16.A.surprised 17.A.wanted 18.A.And 19.A.Almost 20.A.trade 21.A.ever 22.A.start 23.A.offered 24.A.shy 25.A.congratulating 26.A.father 27.A.like 28.A.warm 29.A.understand 30.A.Unable 31.A.excitement 32.A.punished 33.A.hire 34.A.left 35.A.wrong B.disappointed B.hated B.Or B.Hardly B.sale B.never B.regret B.agreed B.weak B.praising B.mother B.know B.feel B.believe B.Unwilling B.sorrow B.scolded B.meet B.married B.right C.sad C.lost C.Instead C.Nearly C.accident C.even C.finish C.had C.brave C.encouraging C.sister C.love C.buy C.accept C.Uncertain C.silence C.thanked C.fire C.moved C.clear D.puzzled D.gained D.But D.Mostly D.show D.yet D.stop D.chose D.gentle D.celebrating D.brother D.teach D.break D.receive D.Unhappy D.surprise D.appreciated D.invite D.quarrelled D.Clever

III.阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) A A Guide to Motorists This leaflet explains in general terms the Driving Offence Points System. What is the Driving Offence Points System? After the introduction of this system,certain traffic offences will earn the driver points besides other punishment.If a driver makes any of these offences,the points will be recorded.When the driver gets a certain number of points,he will be forbidden to drive for a certain amount of time. What are the purposes of this system? This is a system designed to make roads safer.It can improve standards of driving and reduce the accident rates.

Which traffic offences will result in Driving Offence Points? Of course,not all traffic offences are covered by this system.Only those that have direct effect on road safety are included.There are altogether fourteen items. Code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Offence Causing death by dangerous driving Dangerous driving Careless driving Driving after drinking or taking drugs Driving over the speed limit by more than 15 km/hour Driving in a motor race on the road Failing to stop after an accident Failing to give information after an accident Failing to report an accident Failing to obey directions of police officers Crossing double white lines Failing to obey traffic signals Failing to give way to walkers at a crosswalk Failing to stop at school crossing Points 10 10 5 10 3 10 3 3 3 3 3 3 3 3

What will happen if you have got up to 10 points? If you have got 10 points or above,but still less than 15 points,you will receive a warning letter from the Transport Department.This letter will tell you your record of Driving Offence Points and remind you of the result of getting more points.It is hoped that this warning will change your driving behavior for the better. What will happen if you have got 15 points? If you have got 15 points or more within two years,a court will take away your driving \license.(青岛联考) 36. “Offence” in this leaflet means________. A.a driving habit B.an official of road safety C.an action against the traffic law D.bad behavior in the office

37.The Driving Offence Points System________. A.is made to punish the poor?driving drivers B.is a system that helps to improve the driving standards C.shows traffic offences of all kinds D.is a guide dealing with traffic offences 38.How many points will you earn if you drive through a red light? A.3 points. B.5 points. C.8 points. D.10 points.

39.What will happen to you if you have got 13 points? A.You will be punished for the points. B.Your driving license will be taken away. C.Your record will be sent to the Transport Department. D.You will get a warning letter from the Transport Department. 40.What will happen to you if you are caught driving carelessly and two months later you are caught driving after drinking? A.You will be taken to court. B.You will be reminded by the court. C.Your license will be taken away. D.A warning letter will be sent to you. B You are probably busy preparing for the College Entrance Examination at the moment,but do you have a plan for the three months after?Perhaps you're thinking of traveling.If so,take a look at these three destinations,listed on an article about tourism by The New York Times.

Pingyao,Shanxi Province,China The town has remained traditional,banning cars within its 10?meter?tall Ming Dynasty walls and preserving the traditional architecture of courtyard houses and 19th century bank buildings.But the city is becoming known for more than its history.Its yearly photography festival,which takes place in late summer,has attracted enthusiasts and professionals from across the globe for a decade.

London,The UK There is never a bad time to go to London.But this year may be better than most:the 2012 Summer Olymipic Games provide the greatest appeal to the whole world,and you'll have an unforgettable astonishing experience in London.Besides,travelers can also enjoy special art exhibitions about the Olympics. The Danube

(多瑙河) The blue Danube threads its way through four capitals(Vienna,Bratislava,Budapest and Belgrade)and touches 10 countries,passing by majestic scenery,great wine regions,castles and ruins dating back centuries.What better way to see all these treasures than from the water? 41.Which of the following doesn't belong to the features of Pingyao? A.Traditional architecture. B.19th century bank buildings. C.Various cars. D.Photography festival. 42.London of this year is more attractive than most years because________. A.Olympics are going on here B.you can experience a completely different culture C.London's National Portrait Gallery is open to the public D.you can attend art exhibitions this year 43.From the last paragraph,we know that the Danube________. A.runs through ten countries

B.provides a good way to enjoy beautiful scenery and ancient castles and ruins. C.is the most valuable river in Europe D.originates in Viena,Austria 44.The underlined word“majestic”is closest to ________ in meaning. A.magnificent C.sensitive B.significant D.unattractive

45.You are likely to find this passage in ________. A.a stroy B.a newspaper C.advertisements for Olympics
C

D.a novel

Try the Two Following Experiments (1) It seems to be strange that there is a blind spot in the eye. Here is an interesting experiment that can make something disappear when one eye is open. Make a card about the size of a postcard and write two English letters “L” and “R” on it. “L” is on the left and “R” on the right. First,hold the card about 80 cm away and you can see both the letters. Then close your right eye and look at the letter “R” only with your left eye. And now, as you move the card slowly towards you, you’ ll find the letter “L” disappearing. But if you move the card nearer to your face,the letter will be seen again. Now do the same experiment with your left eye closed;you’ll find the letter “R” disappearing. Why do the letters disappear?It is because there is a blind spot in the eye. When the image (影像) of the letter falls on the blind spot,it won’t be seen. That’s why one of the letters disappears. (2) Put an ice cube from your fridge into a glass of water. You have a piece of string (线) 10 centimeters long. The problem is to take out that piece of ice with the help of the string. But you must not touch the ice with your fingers. You may ask your friends to try to do that when you are having dinner together. There is a salt cellar (盐瓶) on the table. You must use salt when you carry out this experiment. First you put the string across the piece of ice. Then put some salt on the ice. Salt makes ice melt (融化).The ice round the string will begin to melt. But when it melts,it will lose heat. The cold ice cube will make the salt water freeze again. After a minute or two you may raise the piece of string and with it you will raise your piece of ice! This experiment can be very useful to you. If, for example,there is ice near the door of your house,you must use very much salt to melt all the ice. If you don’t put enough salt, the water will freeze again. 46. You fail to see the letter “L” in the first experiment because . A.your eyes are poor B.you move it close to your eye C.its image falls on the blind spot D.your left eye is not open 47. In which order should the first experiment be done? a.Hold the card. b.Move the card nearer.

c.Close your right eye. d.Write two English letters on the card. e.Look at the letter “R” . f.Make a card. A.d.f.a.b.c.e. B.a.c.f.d.e.b. C.f.a.d.c.b.e. D.f.d.a.c.e.b. 48. The first passage mainly tells us . A.there is a blind spot in the eye B.an interesting experiment C.where the blind spot is D.how to find the blind spot 49. How many things at least are used in the second experiment? A.Three. B.Four. C.Six. D.Seven. 50.What’s the conclusion of Experiment Two? A.The string helps the ice mel. B.The heat around the ice helps melt. C.Put enough salt to melt ice or snow,or they will be freeze again. D.The ice melts with the help of the weather. D When you’re curious about something, and want to know more about it, you can use the way of asking questions. Asking questions is the first step to make discoveries(发现) and find interesting answers. The steps below can guide you during the research. Step1 On a note card or piece of paper, write down the subject that you are interested in. Just get the main idea down. For example, you might write: Discover more about dinosaurs(恐龙). Step2 Next, stop and think for a moment about what you already know abut your subject. List what you already know like the sentences below: (1)Dinosaurs lived long before human beings appeared. (2)Dinosaurs lived on the earth for more than 150 million years. (3)Some dinosaurs fed on plants, some on meat. Step3 What can you do with what you want to learn? By asking questions. On your paper, start writing down questions about the dinosaurs as you think of them: (1)What’s the best weather for dinosaurs to live in? (2)How many kinds of dinosaurs are there? (3)Have dinosaurs really disappeared? Step4 Armed with your list of questions, you can now go to the nearest library or computer to begin your research. As you learn more about your subject, you’ll probably discover some new questions. For example, you might discover that dinosaurs disappeared about 65 million years ago. Why? What happened? Asking new questions can help you research your subject more widely. The next time you find something interesting to research, take time to organize your thinking by asking good questions. And remember learning more always brings more questions. 51. The underlined phrase “curious about” means “_________” A. be worried about B. be bored with C. be eager to learn about D. be ready to do 52. When you do some research, you should take the following steps: ________ (1) list what you want to learn

(2) choose a research subject (3) list what you already know (4) discover new problems A. (4)(3)(2)(1) B. (1)(4)(3)(2) C.(2)(3)(1)(4) D.(3)(2)(4)(1) 53. From the passage, we know ________. A. dinosaurs appeared after human beings B. not all the dinosaurs fed on meat C. dinosaurs lived on the earth for 65 million years D. dinosaurs lived warm seasons 54. What does “Armed with your list of questions” mean? A. Putting your list of questions under your arm B. Discussing your questions with your classmates C. Writing down your list of questions D. Taking your list of questions with you 55. The best title for this passage is ________. A. Discovering dinosaurs B. Asking good questions C. Finding subjects D. Learning steps Ⅲ.书面表达(15 分) 假定你是李华,你的美国朋友 Velinda 来信请你在寒假教她学习汉语。请根据以下要点,用英语给她写封 回信。 时间:每周二下午 3:00—5:00 地点:李华家书房 内容:1.日常会话 2.中文歌曲 3.中国节日 注意:1.词数 100 左右; 2.可适当增加细节,以使行文连贯; 3.开头语和结尾语已为你写好,不计入总词数。 Dear Velinda, Glad to hear from you. I'd like to tell you what I have planned for your Chinese study. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Best wishes, Li Hua 参考答案 1.【答案】D 【解析】考查介词短语的辨析。except for 除??之外;but for 要不是因为,常用于虚拟语气;because of 由于,因为;in spite of 尽管。由语境可知 D 项正确。句意:尽管最近采取了一些措施给人们提供更 多的公共汽车,但公共交通设施的短缺仍然是一个问题。 2.【答案】B 【解析】考查副词词义的辨析。seriously 严肃地;认真地; actually 实际上; immediately 立刻;马上;anxiously 焦急地;焦虑地。由语境可知 B 项正确。句意:——对不起,你介意我问你几个 问题吗?——呃,我不知道。实际上我非常匆忙。 3.【答案】B

【解析】考查短语的搭配及非谓语动词的用法。base sth on 以??为基础,base 与其逻辑主语 the film 之间为动宾关系,故用过去分词形式作状语;be worth doing 值得做,doing 为主动形式表示被动含义。 句意:由于以真实的故事为根据,这部电影很值得看。 4.【答案】A 【解析】考查副词词义辨析。possibly 可能;necessarily 有必要地;gradually 逐渐地; normaly 正常地。由句中的 likely 可知,空格处应为它的同义词,故 A 项正确。句意:2012 年那个国家的失业率可能还会很高,并有可能持续到接下来的好几年。 5.【答案】A 【解析】第一空考查短语的变式运用。play a part in 在??中起作用;在??中扮演角色;而 take part in 参加;第二空考查短语的搭配。be widely praised 受到广泛赞扬。句意:现如今,我们都知道中国在 国际事务中所起的作用受到全世界人们的广泛赞誉。 6.【答案】D 【解析】考查动词辨析。根据语境可知应为分享你的观点之意。agree 意为同意,后接 about/on sth;permit 允许,准许;recognize 认识,认出,均与语境不相符。 share 为分享,这里可 引申为认同。故 D 项正确。句意:即使我不认同你的观点,但在某种程度上我能理解你的意思。 7.【答案】D 【解析】考查动词短语的辨析。come through 传来;(病后)康复;come in 进来; come out with 说出;come to 合计;共计;达到。由语境可知 D 项正确。句意:上周一我们在饭馆大 吃了一顿,总共花了 500 美元。 8.【答案】A 【解析】考查短语辨析。more than 多于;不仅仅是;很;not less than 不少于;at least 至少;far from 远非;远远不。由语境可知 A 项正确。句意:我认为这部电影不仅仅是电影, 它还是很好的教育材料。 9.【答案】A 【解析】考查代词语定语从句的引导词。由 Everyone doesn't agree to the plan(并不是每一个人都同 意这个计划。)可知,有人支持它,也有人反对它,而我就是持反对意见人中的一个。those 那些人,其后 跟 who 引导的定语从句。 10.【答案】C 【解析】 考查副词词义辨析。 generally 普遍地; 一般地; usually 通常地; especially 尤; 特别; specially 专门地;特别地。四个词中只有 especially 后可以接句子。句意:我很讨厌被打扰,尤其是当我在工作的 时候。 11.【答案】B 【解析】分析句子结构可知,第一空考查状语从句的省略,承前省略了 it is,且此处为短语的变式考查; 第二空为动词不定式作目的状语。句意:众所周知,当充分利用每一分钟来 学习的时候,这每一分钟也会使孩子们收益很多。 12.【答案】B

【解析】考查主谓一致。分析句子结构可知,that________ in developing countries 为定语从句修饰 air crashes ,故从句动词用复数形式;the number of ...数量,作主语时谓语动词用单数形式,故第二空用 单数形式。句意:发展中国家发生空难事故的数量在上升。] 13.【答案】D 【解析】考查情景交际。Good idea 好主意,常用来回答同意别人的建议。句意:——你觉得这一周末在 户外举行生日晚会怎么样?——好主意。 14.【答案】A 【解析】分析句子结构可知,空格处应为祈使句,故 A 项正确,where 引导定语从句修饰 the top of the building。句意:到楼顶上来,在这儿你可以欣赏到全城的美景。 15.【答案】D 【解析】考查状语从句的连接词。as 因为,符合语境。句意:在我看来,父母和教师应该给孩子们树立良 好行为的榜样,因为他们是孩子们的行为模范。 16.【答案】C 【解析】由上下文语境可知,小女孩想骑自行车又不敢骑,由此可以推断其心情是很悲哀 的,因此该空应填 sad。 17.【答案】 A 解析 该空表示“想要”,因此应填 wanted。 18.【答案】 D 【解析】母亲认为小女孩不会再摔断胳膊,而女儿认为自己有可能再摔断胳膊,因此该空 含转折性逻辑关系,应填 but。 19.【答案】 A 【解析】该空表示“几乎”,强调程度,因此应填 almost。 20.【答案】 C 【解析】由常识可知,在汽车事故中人们的胳膊有可能受伤,因此该空应填 accident。 21.【答案】A 【解析】ever 用于此句中有“总是,始终”的含义,相当于 always,它起着一种加强语气 的作用。 22.【答案】D 【解析】难道你不想去体育馆了吗? 23.【答案】B 【解析】 在母亲的解释与劝说下,女儿答应再试一次。 24.【答案】C 【解析】小女孩敢于克服自己的恐惧是一种勇敢的行为。 25.【答案】A 【解析】我祝贺自己在痛苦的离婚之后能够做一个有用的单亲家长。 26.【答案】B

【解析】由下文 Grandma 可以推出该空表示“母亲”,因此应填 mother。 27.【答案】C 【解析】下文“I guess love isn’t like a broken arm” 可以推出该空应填 love。 28.【答案】D 【解析】由上文第 10 空所在句的 a painful divorce 可以推出该空表示“使??破碎”,因 此应填 break。 29.【答案】A 【解析】你太小了无法理解大人感情方面的事。 30.【答案】A 31.【答案】C 【解析】无法回答女儿的话,我们在沉默中行走。 32.【答案】B 【解析】由上文可知,作者不满意她母亲给她女儿讲自己感情方面的事,因此该空表示“责 怪”,应填 scolded。 33.【答案】B 【解析】我答应去见 Steve。 34.【答案】B 【解析】上文 the man for me 暗示该空表示“结婚” 。 35.【答案】B 【解析】由上文可知,作者的母亲和女儿都赞成作者重新获得爱,而作者现在获得了爱, 因此母亲和女儿的观点是对的。 【解题导语】 司机开车违章需要扣分,当违规积分达到一定程度时,司机将会受到相应 的处罚。 36.【答案】C 【解析】猜测词义题。根据文中表格中“Offence”一栏对应的内容可知, “Offence”指违反交通法规的行 为,故选 C 项。 37.【答案】B 【解析】细节理解题。根据第五段内容可知, “Driving Offence Points System”能够提高驾车水平,减 少事故发生率,故 B 项正确。 38.【答案】A 【解析】细节理解题。根据表格中第 12 项“Failing to obey traffic signals”对应 3 分,可知 A 项正 确。 39.【答案】D 【解析】细节理解题。根据倒数第三段内容可知,如果你的违规积分达到 10 分或 10 分以上又不到 15 分, you will receive a warning letter from the Transport Department。 40.【答案】C

【解析】推理判断题。由第 3 项和第 4 项可知,两项违规将使积分达到 15 分,由最后一段可知,你将会被 吊销驾驶执照。 【解题导语】 本文是一篇旅游广告,作者向高中毕业生强烈推荐了几个旅游去处。 41.【答案】C 【解析】推理判断题。由第 3 项和第 4 项可知,两项违规将使积分达到 15 分,由最后一段可知,你将会被 吊销驾驶执照。 42.【答案】A 【解析】细节理解题。根据第三段的“the 2012 Summer Olympic Games provide the greatest appeal to the whole world,and you'll have an unforgettable astonishing experience in London.”可知,2012 年伦敦的最大吸引力所在是奥运会,所以 A 项是最佳答案。 43.【答案】B 【解析】推理判断题。根据最后一段的最后一句“What better way to see all these treasures than from the water?”可推知,要欣赏多瑙河两岸的风景及古代的城堡、遗迹等,最好的方法是走水路,故 B 项是 最佳答案。 44.【答案】A 【解析】词义猜测题。根据文中对多瑙河的描述可知此处应表示壮丽的风景,故 A 项正确。 45.【答案】B 【解析】推理判断题。结合本文内容和四个选项可知 B 项是正确答案。 46.【解析】选 C。细节判断题。根据文章最后一段的 When the image (影像) of the letter falls on the blind spot,it won’t be seen.进行判断。 47.【解析】选 D。综合归纳题。根据文章的第二段进行归纳实验步骤。 48.【解析】选 A。综合推断题。根据第一个实验的最后一段进行推断。 49.【解析】选 B。细节推断题。根据文章的前三段推断。 50.【解析】选 C。细节判断题。根据文章的最后一段判断。 51.【解析】C。细节判断题。根据文章的第一段,特别是提出疑问,指“好奇” , “想知道” 。 52.【解析】选 C。归纳总结题。 53.【解析】选 B。细节判断题。根据文章中的 Some dinosaurs fed on plants, some on meat.判断。 54.【解析】选 D。细节判断题。根据 armed with...后的主句判断。 55.【解析】选 B。综合判断题。根据文章的第一段判断。 【参考范文】 Dear Velinda, Glad to hear from you. I'd like to tell you what I have planned for your Chinese study. We can begin our Chinese class in my study at 3 p.m. every Tuesday during the winter holiday. The class lasts until 5 o'clock. In the class, we will practice spoken Chinese. I will teach you some beautiful Chinese songs, including popular and folk ones, which can help you learn and remember Chinese words more easily. What's more, I'd like to introduce some Chinese festivals to you, such as the Spring Festival, the Lantern Festival and the Mid?Autumn Festival. Luckily, we will celebrate two important Chinese festivals mentioned above during this winter holiday. I believe you can improve your Chinese and we'll have a good time together.

Best wishes, Li Hua


相关文章:
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book3 Module2Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book3 Module2Word版含解析_英语_高中教育_教育专区。今日推荐 80份文档 用导航积分十倍 拿百万现金 ...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book1 Module1Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book1 Module1Word版含解析_英语_高中教育_...--No, it’s only about 2 kilometers .You can walk there. A. far ...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book4 Module2Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book4 Module2Word版含解析 隐藏>> 山东外研版 2014 届轮复习单元检测必修 4 Module 2 Ⅰ.单项填空 1.You must ___ wh...
【山东省2014届高三外研版英语单元测试Book5 Module2Wo...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book5 Module2Word版含解析]_高中教育_教育专区。【山东省2014届高三外研版英语单元测试Book5 Module2Word版含解析] ...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book7 Module2Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book7 Module2Word版含解析_英语_高中教育_...B.The business centre of London is in Zone 1. C.Hosts dislike travelling...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book8 Module2Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book8 Module2Word版含解析_英语_高中教育_...单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.—I have got a ...
【山东省2014届高三外研版英语单元测试Book2 Module4Wo...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book2 Module4Word版含解析_高中教育_教育...答案与解析 1.答案 C [考查动词的非谓语形式。appreciate 后接动名词作宾语;...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book1 Module3Word...
山​东​省​2​0​1​4​​高​三​外​研​版​...山东省 2014 高三外研版英语单元测试 Module3 第部分 英语知识运用(共两节, ...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book1 Module6Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book1 Module6Word版含解析_英语_高中教育_...A./; a B.the; a C.the; / D.a; / 2.Nowadays students can enjoy ...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book2 Module4Word...
山东省2014届高三外研版英语单元测试Book2 Module4Word版含解析 隐藏>> 山东外研版 2014 届轮复习单元检测必修 2 Module 4 (时间:45 分钟 满分:65 分) Ⅰ...
更多相关标签: