当前位置:首页 >> 英语 >>

高一年级期中测试英语试题


【秘★密】

解密时间:2013-9-1

奥邦教育集团分校联考英语试题
主备:
姓名: 班级:

审核:
校区: 得分

第一节听力略 第二节 单项填空 (共 15 小题, 每小题 1 分, 满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项

, 并在答题卡 上将该项涂黑。 21. Can you make sure ______ the gold ring? A. where Alice had put B. where had Alice put C. where Alice has put D. where has Alice put 22. He _____ the texts every morning. ______ he was able to recite them. A. reads; In this way B. reads; By this way C. read; By this way D. read; In this way 23. Betty will go with you _____ to the next bus stop. A. as far as B. as long as C. so far as D. so long as 24. The entrance ______ the theatre is now being repaired. A. on B. to C. in D. till 25. Could you please tell me _______ get to the nearest bookshop? A. how I can B. how can I C. where I can D. where can I 26. The doctor?s suggestion is that the patient on at once. A. be operated B. operated C. should operate D. will be operated 27. This problem ______ careful thought. A. calls on B. calls for C. calls off D. calls 28. The evening dress _____ her twenty dollars. A. spent B. costed C. pay for D. cost 29. The house was _____ fire and _____ last night. A. on the; burnt down B. caught; burnt up C. on; burnt down D. caught; burnt out 30. The boy has ______ the habit of getting up early. A. gets into B. got into C. used to D. been used 31. They told him to give up ______ and sugar. A. smoke B. to smoke C. smoking D. being smoked 32. Does your shirt require _________, sir? A. being pressed B. to press C. to be pressed D. to be pressing 33. When you speak English, be sure to make yourself ________.

A. to understand

B. to be understood

C. understood D. understanding 34. It is careless _______ such a mistake. A. of you to make B. of your making C. for you to make D. for your making 35. I talked for a long time, and in the end I ____ make her believe me. A. tried to B. managed to C. could D. succeeded to 第二节 完形填空 (共 20 小题, 每小题 1.5 分, 满分 30 分) I still don?t believe in ghosts even after my __36__ at Rose Inn. At __37__ I have never seen one. But ghost stories have made me feel uncomfortable since then. I arrived at the inn __38__ at night and asked the innkeeper for a room. “There?s __39__ left,” he said, “__40__ you?d like to sleep in Number 7.” “Why _41_?” I said. “What?s wrong with it?” I was so ___42__ that I would have slept __43__. “Nothing.” he said slowly, “But something happened there a few months ago.” Every old inn has its strange __44__, so I thought that the sooner he told me about, the better. I was willing to listen to anything __45__ a bed to sleep in. “A man came here late at night, __46__ you.” the innkeeper said, “ I thought there was something strange about him because he kept looking back while he was __47__ his name. He asked me which room he could have and I offered him Number 7. ?There?s a man who he said he?ll kill me.? he said suddenly. He looked so __48__ that I thought I had better __49__ him to his room. I closed the door and ___50__ him by himself. The next day we found him dead, with a knife beside him. He had cut his throat, __51__ someone else had done it. Do you __52__ sleeping there now you know the story?” “Well” I said. “No one is following me. But I ___53__ you had told me the story in the __54__. As for the night, I?ll just sleep on the floor in this room ___55__ you?ve got a couple of blankets here.” 36. A. lesson B. experience C. sleep D. night 37. A. least B. last C. first D. once 38. A. early B. recently C. finally D. late 39. A. anything B. nothing C. something D. everything 40. A. if B. except that C. unless D. until 41. A. so B. not C. can?t D. don?t 42. A. tired B. anxious C. worried D. unhappy 43. A. somewhere B. anywhere C. everywhere D. nowhere 44. A. experience B. stories C. guests D. rooms 45. A. about B. of C. for D. with 46. A. with B. like C. beside D. for 47. A. signing B. reading C. spelling D. giving 48. A. sad B. worried C. frightened D. weak 49. A. bring B. take C. ask D. see 50. A. locked B. made C. sent D. left 51. A. because B. or C. but D. and 52. A. like B. insist C. want D. mind 53. A. wish B. hope C. expect D. think 54. A. night B. morning C. afternoon D. evening 55. A. if B. when C. for D. unless

第三节:任务型
1、For centuries people dreamed of going into space.This dream began to seem possible when high-flying rockets were built in the early 1900s. In 1903 a Russian teacher named Konstantin Tsiolkovsky figured out how to use rockets for space travel.His plan was the first one in rocket science to use correct scientific calculation.About 30 years later, a U.S.scientist named Robert Goddard built the first rockets that could reach high altitudes.During World War II, German scientists built large rockets that could travel very far and carry dangerous explosives.After the war, scientists from Germany went to the United States and the Soviet Union to help those countries build space rockets. These two countries were soon racing to get to space first. Each of these countries wanted to prove that it was stronger and more advanced than the other one.Both countries also had powerful bombs.People in the United States were worried when the Soviets were first to launch a space satellite, which was called Sputnik.The Soviets were also first to send a person into space.Yury Gagarin orbited the earth in the Vostok I spaceship in 1961. The US government set a goal for its space program to be the first country to put a person on the Moon.The U.S.space program built a series of Apollo spaceship.These vehicles were powered by huge Saturn 5 rockets.In 1969 Apollo II took three men to the moon successfully.Nell Armstrong became the first person to walk on the Moon. The Soviets may have lost the race to fly people to the Moon, but they built the first space station in 1971. The United States also built a space station. The space stations allowed people to live and work in space.Then the Soviet Union and the United States cooperated to hook two spaceships together in space.This action ended the "space race".Today a much larger space station, built by several countries together, orbits Earth. Another new way to go to space is by space shuttle.A space shuttle, first made in the United States in 1981, looks like an airplane. Astronauts who fly spaceships have used shuttles to help put satellites into space. History of space travel Time Early 1900s Events High-flying rockets were built. Konstantin Tsiolkovsky 2) ▲ out a way to use rockets for space travel. Robert Goddard rockets. built new Information concerned It made the ancient dream of going to space possible to come 1) ▲ He planned to put correct scientific calculation to use in rocket science. The rockets could fly very 4) ▲ in the sky. Germany was ahead of all the other countries in building space rockets and later it 5) ▲ the Soviet Union and the United States The Soviet Union became the 6) ▲ of the competition when it launched the first satellite and sent the first astronaut into space. In one way, it 8) ▲ the Soviet

1903 Around 3 ▲ During and after World War II

German scientists built large rockets that could travel very far and carry dangerous explosives. The Soviet Union and the United States competed to get to space first.

1969

The United States was7) ▲ in

putting a person on the moon. 1970s The Soviets built the first space station and was soon followed by Americans . And they finally ended the "space race" by 9) ▲ Space shuttles are used as new vehicles for space 10 ▲ .

Union by becoming the first country to fly people to the moon.

Astronauts can live and work in space stations.

1980s--

Shuttles are also used to help put satellites into space.

2、Whenever we meet with difficulty or failure, teachers, parents or others often say to us or perhaps we say to ourselves, “Never give up.” These can be encouraging words and words of determination. A person who believes in himself will keep trying to reach his goal no matter how many times he fails. In my opinion , the quality of determination to succeed is an important one to have. Therefore, I believe that we should never give up. One reason is that if we give up too easily, we will rarely achieve anything. It is not unusual for us to fail in our first attempt at something new, so we should not feel disappointed and should try again. Besides, if we always give up when we fail , we will not be able to develop new skills and grow. Another reason we should never give up is that we can learn from our mistakes so that we can not make the same ones. If we do not try again, the lesson we have learned is wasted. Finally, we should never give up because as we work to reach our goals, we develop confidence, and this confidence can help us succeed in other areas of our lives. If we never challenge ourselves, we will begin to doubt our abilities. In short, it is important that we do not give up when working for our goals. Whether we succeed in the end or not , we will learn something , and what we learn will help us to become better and more confident. Furthermore, if we give up , we have no chance of attaining our goals any more , but if we keep making great efforts, there is always a chance that we will succeed one day. Topic: Never Give Up Possible meanings and the author ?s opinions ? The words “ Never give up” can__1__ others or oneself and express one?s determination. ? A person who wants to ___2___ should have the quality . So we should never give up. ?If we give up too easily, maybe we will achieve ____4___, so when we fail in our first attempt at something new, we should not___5____ ourselves but try again. ? Always giving up means that we will not be able to ___6____ any progress. ? Never giving up will make us learn from the mistakes we?ve made before and learn the ___7____ so as not to make the same mistakes. ? To reach our goals and develop the confidence which can help us ___8____ourselves, we must not give up but challenge ourselves. If you give up, you will have no__9____of reaching your goals. Never give up and you will attain your goals sooner or ___10____

The ______3____

Conclusions

【秘★密】

解密时间:2013-9-1

奥邦教育集团分校联考英语试题答案
主备: 审核:

单项填空:21. C 22. D 23. A 24. B 25. A 26. A 27. B B 31. C 32. C 33. C 34. A 35. B

28. D 29. C 30.

完形填空:36. B 37. A 38. D 39. B 40. C 41. B 42. A 43. B 44. B 45. C 46. B 47. A 48. C 49. B 50. D 51. B 52. D 53. A 54. B 55. B

任务型:一 1 true; 2. figured; 3.1933; 4.high; 5.helped; 6.winner; 7. successful; 8. beat / defeated 9. cooperation / cooperating 10. travel 二 1.encourage 2.succeed 3.reason 4.nothing 5.disappiont/discourage 6. make 7.lesson 8.improve 9.chance/ opportunity 10.later


相关文章:
高一年级英语学科期中考试试卷
四川省蓬安中学 2005 年度第一学期高一年级英语学科期中考试试卷考试时间:120 分钟。 满分:100 分 第一卷(共 75 分) 一、 听力(共两节,满分 20 分)第一节:...
高一年级期中考试英语试题
江西省南昌市第二中学 高一年级期中考试英语试题命题人:肖存菊 2008 年 11 月 4 日 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 ...
2014高一英语上学期期中试卷
2014高一英语上学期期中试卷_英语_高中教育_教育专区。白银九中 2014-2015 学年高一上学期期中考试试卷 英注意事项: 1.答第 I 卷前考生务必将自己的姓名、准考证...
高一年级下学期期中考试英语试题及答案
高一下学期期中考试英语试题(满分 150 分,时间 120 分钟 第一部分 阅读理解(共两节, 满分 60 分) ) 第一节 (共 15 小题; 每小题 3 分,满分 45 分) ...
高一年级第二学期期中考试英语试卷
高一年级第二学期期中考试英语试卷_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。高一年级第二学期期中考试英语试卷 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两...
姜堰高一2015-2016学年高一上学期期中考试英语试题_图文
2015-2016 学年度第一学期学期中考试 姜堰高一英语试题第二部分 英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节 单项选择(共15 小题;每小题1分,满分15分) 21....
高一年级期中考试英语试题
江西省南昌市第二中学 高一年级期中考试英语试题命题人:肖存菊 2008 年 11 月 4 日 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 ...
实验高中2015年秋高一年级期中考试英语试题
实验高中 2015 年秋高一年级期中考试英语试 题第一部分听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每...
高一上学期期中考试英语试卷-通用版-有答案
高一上学期期中考试英语试卷-通用版-有答案_英语_高中教育_教育专区。2015-2016 学年度 11 月模块检测 英语试题 ( 2015-11) 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 ...
2015-2016学年高一上学期期中考试英语试题
2015 年秋学期高一年级期中考试 英语试题 2015.11 时间:120 分钟 分值:120 分 第 I 卷(选择题)第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题,...
更多相关标签: