当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 3 Word版含答案]


Unit 5
Ⅰ.单词拼写

Section Ⅲ

1.In the second year students could pick from a series of ________(可选择的)courses. 2.The dictionary is ________(丰富的)in sunny words,healthy wor

ds,and happy words. 3 . The ________( 草稿 ) statement was passed round, and everyone read it with deep attention. 4.They three get along well with one another;one is married,another is still a b________, and the other has a girl friend. 5.I ________(推荐) this book to anyone with an interest in chemistry 6.We must introduce some system into our office ________(日常事务). 7.We trust that you can meet the above r________ and thank you in advance for your cooperation. 8.Life can be compared to a journey with an unknown d________. 9.At last we convicted him of his errors and made him offer an ________(道歉) to her. 10.In preparation for her visit she had attended a series of ________(研讨会) on the history of China. 答 案 : 1.optional 2.abundant 3.draft 4.bachelor 5.recommend 6.routine

7.requirements 8.destination Ⅱ.选词填空

9.apology 10.seminars

make an apology day in and day out parallel with

out of the question settle in

1.That scientist was devoted to the study ________ and finally he achieved a great success. 2.The trees stand ________ the path. 3.His uncle chose to ________ the countryside. 4.If you keep on eating like this, losing weight is ________. 5.If you are late, you should ________ to the teacher either at the time or after class. 答案:1.day in and day out 2.parallel with apology Ⅲ.完成句子 1. The boy ________ ________ ________ ________ ________ ________(向他的老师道歉) for being late for school. 2.________ ________ ________ ________ ________(日复一日),no matter what the weather is like, he walks one hour. 3. The railway lines ________ ________ ________(与……平行) the road, so they will never meet. 3.settle in 4.out of the question 5.make an

4.As we all know, China is a country which ________ ________ ________(在……方面丰 富) natural resources. 5.We can't go out in this weather ________ it is ________(不可能的)。 6.She ________ ________(安顿下来) a foreign country and had a happy life after she retired. 7.In front of the office building ________ ________ ________ ________(停着一辆警车). 答案:1.made an apology to his teacher 2.Day in and day out 3.are parallel to abundant in 5.out of the question 6.settled in 7.stopped a police car 4.is

Ⅳ.阅读理解 A You can love them or hate them, but no matter which tourist destination you visit, chances are you'll see someone with their head buried in a Lonely Planet guidebook. Lonely Planet is one of the world's largest travel guide brands, publishing more than 500 different guides in eight languages. The popular brand also produces television shows, websites and podcasts(播客) all devoted to travel. Some people praise Lonely Planet books because they make traveling easy and affordable. They also save time and make sure you don't miss the best things. They also provide the reviews of hostels(招待所), hotels, restaurants and ticket information about your destination. This can be great if you're a nervous traveler, or if you haven't traveled by yourself before. If you're in a country where you don't speak the language, sometimes there's nothing better than getting into a taxi and opening up a guidebook. You simply point to a map that directs the taxi driver to a hostel that's cheap and clean, with friendly staff and cold beer. But others criticize Lonely Planet and other travel guide publishers like them. They say guidebooks take the fun and spontaneity(自发性) our of traveling, and that part of the enjoyment of travel comes from the fact that anything can happen. They also regret that if you follow a guidebook, you'll end up doing the same thing and having the same experience as everyone else. You might end up seeing the same group of people over and over, because everyone is reading the same book and following the same route. Another criticism of travel guides is that they have a large impact on local communities. For example, some locals de,rate their lives to behaving in ways that attract tourists. They pretend to live a traditional lifestyle, wear traditional clothes and live in traditional houses in order to attract the tourist dollar. 1.The Lonely Planet guidebook can bring you the following advantages EXCEPT that ________. A.you can speak a foreign language when opening a guidebook B.you can easily find a nice place to stay in a strange city

C.it provides lots of useful information about your destination D.it can help you save time and money when traveling 答案:A 细节理解题。由第五段可知 B 正确;由第四段可知 C 项正确;由第三段可 知 D 正确;A 在文中没有提及。 2.People criticize the guidebook because ________. A.it is not as useful as most travelers expect B.tourist destinations will be crowded if everyone follows the same route C.travelers may not get the chance to have unexpected adventures D.local people keep modern lifestyles under its influence 答案: C 细节理解题。 由第六段中的“...and that part of the enjoyment of travel comes from the fact that anything can happen.”可知 C 正确。 3.What do we know about the Lonely Planet guidebook from the text? A.It's a worldfamous brand only producing guidebooks for travelers. B.It's very useful to a person who's nervous about touring an unfamiliar place. C.It's very useful to a tourist who likes to repeat others' experiences. D.It is loved by all travelers because of the convenience it brings to travelers. 答案:B 细节理解题。由第五段首句“This can be great if you're a nervous traveler...”可 知 B 正确。 4.Which of the following best shows the structure of the text? (①—⑦ stand for Paragraph 1—Paragraph 7)

答案:C 篇章结构题。分析文章的段落结构可知 C 项正确。第一段是引出话题,第二 段简要介绍 Lonely Planet,三、四、五段叙述的是其有益的一面,六、七段叙述的是其不好 的一面,与 C 项结构示意图吻合。 B In July of 1914, during World War I my grandfather, a career soldier in the Belgian army, was so severely wounded in his left arm that the surgeons couldn't determine if they should cut his arm off at the shoulder or at the elbow. He begged the doctors not to cut off his arm, and when he woke up from the operation, he slowly patted his left side: shoulder, elbow, hand. His arm was saved but

his arm was useless hanging from his left side for the rest of his life. During World War II my grandfather once again faced an invading army of Hitler's Nazi troops in May of 1940. My grandfather quickly joined the Belgian underground, a resistance movement called the Dame Blanche. By luck, my grandfather heard that the Nazis got wind of his activities and he fled Belgium, escaped to Spain, where he was captured and placed in a prison camp but then was part of an exchange program with England: gasoline for Spain; prisoners of war for England. During his four years in England my grandfather broadcast encouraging words to his country, helped thousands of European refugees who were able to escape to England, and at the end of the war, he was a significant player in the reconstruction of Europe having received personal awards from Gen. Dwight Eisenhower and British Gen. Bernard Law Montgomery. My grandfather also loved flowers. When he retired from the army as a full general, he came to America every two years with my grandmother. During the summer he spent much of his time weeding, creating garden borders, loosening the earth, working the soil with his good right hand. Now when I see the flowers I will think of what my grandfather did in my garden. I will think of his smile and what he did to help preserve freedom for everyone in the world. 5.What is the purpose of the author in the passage? A.To tell his grandfather worked for the Nazi. B.To show his grandfather longed for freedom. C.To imply World War II caused great harm. D.To be proud his grandfather worked for England. 答案:B 主旨大意题。文章最后一句话表明了爷爷是一位为了自由英勇斗争的战士。 因此选项 B 正确。 6.Grandfather was put into a prison camp in Spain ________. A.because he escaped to Spain illegally B.because he was captured by the Nazis C.because he turned against his country D.because he was sold out by his party 答案:B 依据文章第二段中的 “my grandfather beard that the Nazis got wind of his

activities and he fled Belgium, escaped to Spain, where he was captured and placed in a prison camp”可知,爷爷听说纳粹在追捕他,便逃离比利时到了西班牙,在那里他被抓获,并被关 押在一个战俘营里。由此可知选项 B 正确。 7.Grandfather was given personal awards because ________. A.he helped European refugees in Spain B.he set up a useful broadcasting company C.he did a lot in the reconstruction of Europe D.he had lost one of his arms in the war

答案: C 细节理解题。 依据文章第二段中“he was a significant player in the reconstruction of Europe”可知,在欧洲重建的过程中,爷爷的作用是不可磨灭的。因此选项 C 正确。 8.It can be inferred from the last paragraph that ________. A.his grandfather has settled down in America B.his grandfather shows great love for life C.his grandfather prefers gardening to anything else D.his grandfather was still a soldier when retiring 答案:B 推理判断题。依据文章尾段可知,作者眼中已经退休的大将、带有一只伤残 胳膊的爷爷, 是那么精心地侍弄园中的花草, 由这件事可以看出爷爷是一个热爱生活的老人。 故选项 B 正确。 Ⅴ.七选五 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 Why Rent Textbooks? Textbook renting is now a new fashion among college students. __1__. Let's examine carefully further and see why renting books is a costeffective way without shelling too much money from your pocket. Gives value for your money __2__ Those nonmajor subjects, are better acquired through renting. It saves one money and helps you give out the money you save on some other personal possessions you need in college. __3__. Saves time You can save a great deal of time when renting a textbook. Instead of browsing your way for hours trying to look for better deals online, you can simply go to a popular book renting marketplace online and just order away. __4__ User friendly Aside from being able to save money and time, __5__ Imagine trying to scan the virtual bookshelf and checking on comments of previous users and figuring out which ones got bad comments and which had great ones. It could be fun at first but if you are short of time, the process can become annoying. If you rent books, you will only be needing the book's ISBN number and find it right away. No more timewasting site search. A.renting textbooks brings convenience to all users. B.There is literally no need to skimming for hours. C.The idea of renting one never existed since the book are affordable in libraries. D.Research was made to find out if renting helps one save money and time rather than buying new textbooks.

E.Renting textbooks allows you to save at least 50% off the standard retail price (零售价) for each item. F.Renting textbooks is a relatively new idea for everyone, indeed. G.You don't have to buy all of your textbooks. 答案:1~5 DGEBA Ⅵ.语法填空 阅读下面材料,在空白处填入适当内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 【全国新课标卷题型】 American Dreams in China “American Dreams in China,” a comedy based __1__the story of reallife company New Oriental Education Group, is now the weekly champion of China's box office,__2__( beat ) Hollywood blockbusters “Iron Man 3” and “The Crodds.” The movie,__3__cost $ 9 million to produce, has taken in over $ 34 million in ticket sales __4__ it was released on May 17, according to media research. The main character in this movie is believed to resemble Yu Minhong,__5__chief executive and cofounder of New Oriental.__6__ , Mr. Yu said on his Sina Weibo that he has no__7__(invest) in the movie and he was against the idea in the first place. Heated discussion on the definition of real successes__8__(arouse) after more and more audience came into the cinema for this movie.__9__some among the Chinese audience are cheering for the entrepreneurial spirit the movie conveys, others say skeptically that__10__equates (等同) success with wealth and fame. 1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______ 答案:1.on 2.beating 3.which 4.since 5.the 6.However/Nevertheless 7.investment

8.was aroused 9.While

10.it 【辽宁卷题型】

Mother:You should get a__1__of humor, Mom. Son:I'm sorry, but I just don't think that__2__(break) shop windows is funny. Mother:If it isn't funny, then I don't know what is. These shop windows only show things__3__date and out of fashion. They're misleading. Anyway, it's fun to break old stuff. Son:And that's__4__ I'm saying. You don't know what's funny.__5__I was a teenager, I__6__(enjoy) movies and going out with my friends, not causing trouble or breaking things. Mother:This is just__7__big difference__8__your generation and mine. Son:No,it isn't. I know teenagers of your age, __9__they don't have your bad attitude. And they__10__(certain) never break shop windows.

Mother:Whatever,Mom. I've got to go now. Son:Huh?Where do you think you're going? Mother:I don't know. Maybe I'll go out and break stuff. 1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______ 答 案 : 1.sense 2.breaking 3.out of 4.what 5.When/While 6.enjoyed 7.the

8.between 9.and 10.certainly


相关文章:
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 1 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 1 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 Unit 5 综合技能测试 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修(十二省区)课后强化作业 Unit 5 综合技能测试 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 2 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 5 Section 2 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 5 section 4 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 5 section 4 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 5 Section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修(十二省区)课后强化作业 unit 5 Section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 5 section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 5 section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 5 Section 1 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修(十二省区)课后强化作业 unit 5 Section 1 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 4 Section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修七(十二省区)课后强化作业 Unit 4 Section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
更多相关标签:
选修六unit1课后答案 | 成才之路数学选修2 1 | unit7九年级sectionb | 数学选修1 1课后答案 | 数学选修2 1课后答案 | 英语选修10课后答案 | 英语选修六课后答案 | 选修六unit1 |