当前位置:首页 >> 英语 >>

2012北京东城高三一模英语(word解析)


[键入文字]

东城区 2011—2012 学年度第二学期高三统一练习(一) 英语试卷
2012.4

第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。 21. — Why didn’t

you pay the bill for Tina? — I offered to, ______ she refused. A. and B. but C. or D. so 22. — You must be looking forward to your trip back to Sydney. — Yes. I ______ wait any longer. A. can’t B. mustn’t C. needn’t D. shouldn’t 23. Several times Kelly heard her name called but when she turned around to see ______ it was, no one was in the room. A. who B. where C. why D. what 24. — What are your rules for carry-on luggage, Madam? — You ______ only one piece of luggage on the plane, Sir. A. allow B. allowed C. are allowed D. were allowed 25. My brother is tall with curly hair, wearing a pair of glasses. You ______ him very easily. A. recognized B. have recognized C. will recognize D. had recognized 26. The question ______ at the next meeting will be a hard one. A. to discuss B. to be discussed C. discussing D. being discussed 27. — That’s a great sweater. I have never seen anything like it before. — You think so? My grandmother ______ it for me. A. makes B. made C. has made D. had made 28. ______ equal opportunities, both Frank and Billy may accomplish the task. A. Given B. Giving C. To give D. To be given 29. Why don’t you bring ______ to his attention that you’re too ill to go on working? A. one B. it C. this D. that 30. —Jack, do you know anything about Doctor Brown? — I ______ to him for years. I don’t see how anyone else could do better. A. went B. will go C. had gone D. have been going 31. ______ Jason is willing to help, he doesn’t have much time available. A. As B. Since C. While D. Unless 32. — I don’t think I want to live in the dormitory next year. — But check out the cost first. I wouldn’t be surprised if you ______ your mind. A. changed B. will change C. have changed D. would have changed 33. Many of the students who hope to enter the university will be disappointed because only one third ______ for admission will be accepted. A. apply B. to apply C. applied D. applying 34. Has it ever struck you ______ it would be like to have no one you could trust? A. that B. who C. which D. what
1

[键入文字]

35. Sam remembered several occasions in the past ______ he had experienced a similar feeling. A. what B. which C. where D. why 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 Little Bit “Meow, meow, meow,” is what I heard as I walked through the alley. I approached the noise and noticed a tail sticking out from under a piece of wood. Under the wood was a 36 black and white cat. I picked him up and 37 he must be freezing to death. I 38 home with the cat held in my jacket. My new best friend, who soon became known as Little Bit, received his name because he was almost 39 when I held him in my hands. He stood about five inches tall. Little Bit’s small size had a great advantage — he 40 perfectly in the pocket of my jacket, which made 41 him everywhere very easy. Any time I was home, he wouldn’t leave my 42 . He was always eager to play with me. When I fell asleep at night, he would always 43 up around my head to ensure that I was warm. Unfortunately, I grew up. My teenage life 44 my relationship with Little Bit. I lived at such a fast pace that I stopped 45 time for him. My free time was spent with my friends instead. I would come in the house on my phone and not 46 him at all. His meows became an annoyance to me, but it wasn’t his 47 that he wanted his best friend back. Time had caused a 48 to Little Bit. His body began 49 down and by the time I realized something was wrong with him, he had already lost his balance. He lay there and looked at me, and 50 this day I still remember the 51 look in his bright green eyes. I took him to the vet (兽医), but there was nothing he could do. The last time I 52 him he wasn’t the same tiny cat I had found ten years before. Little Bit filled my arms and he was put to sleep that day. Little Bit’s 53 made me realize how much he meant to me. He was always there for me when I needed him. I 54 our last years together and I feel sorry for not always being there for him. I will always 55 the special memories we made. 36. A. lovely B. tiny C. pretty D. friendly 37. A. agreed B. insisted C. realized D. proved 38. A. left B. stayed C. drove D. hurried 39. A. weightless B. useless C. breathless D. hopeless 40. A. grew B. fitted C. played D. existed 41. A. showing B. keeping C. taking D. guiding 42. A. mind B. heart C. body D. side 43. A. rise B. stand C. wake D. roll 44. A. weakened B. fastened C. deepened D. sharpened 45. A. making B. losing C. wasting D. gaining 46. A. overlook B. interrupt C. acknowledge D. recognize 47. A. desire B. purpose C. fault D. greed 48. A. fear B. loss C. delay D. concern 49. A. dropping B. tearing C. calming D. shutting 50. A. on B. to C. in D. for
2

[键入文字]

51. A. shameful 52. A. helped 53. A. illness 54. A. regret 55. A. treasure

B. hateful B. protected B. death B. bother B. admire

C. harmful C. held C. sadness C. confuse C. evaluate

D. sorrowful D. cured D. pressure D. dream D. explore

第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 A Goddington Theater The Goddington Theater Ticket Office is open from 10 a.m. until 4 p.m. Monday to Friday, and for half an hour in the evening before the advertised start time of each performance. Telephone bookings ? Your tickets are held at the Ticket Office for you to collect or, if you prefer, a charge of 35 cents is made to post them to you if you pay by cash. We’ll post them to you for free if you book by credit card. No extra charge. Postal bookings ? You can write to the Ticket Office requesting tickets, or to confirm a reservation. Where to find Goddington Theater ? Goddington Theater can be found within the Goddington University site, next to the car park, which is available for public use after 5 p.m. on weekdays and all day on weekends. If travelling by car ? Coming from the south end of Princes Street, you will see the library on your right. Next to the library is Goddington University. Take the next turning on the right, then first right into the car park gate straight ahead of you, stopping as close as possible to the orange machine. Put a $ 1 coin in the machine and the gate will rise. If travelling by train/bus/ taxi ? You will need to allow 30 minutes to walk from the train station. Taxis are available from the front of the station. ? The University is a 5 to 10 minutes’ walk from the main bus station. ? When ordering a taxi from the theater, ask to be picked up at the bottom of North Street. Taxis will not come into the car park because of the entrance charge. 56. You can book your tickets ________. A. at 9 a.m. on Monday B. at 5 p.m. on Wednesday C. at noon on workdays D. at lunch time on weekends 57. Where is the Goddington Theater? A. In the Goddington University. B. On the right of the Ticket Office. C. To the south of Princes Street. D. At the bottom of North Street. 58. What can we learn from the passage? A. You can find a free parking place in the university. B. You have to collect your tickets if you pay by credit card.
3

[键入文字]

C. Tickets paid by cash will be posted to you at no extra charge. D. Taxi drivers are unwilling to pick up customers inside the car park. B When expanded families—children, parents, grandparents, aunts and uncles—lived in the same town and sometimes in the same house, a relative of the working parents took care of the children. But beginning with the Industrial Revolution, people moved away from farms and small towns to find better job chances in larger cities. Gradually nuclear families are often seen in the society, but there also appears the immediate family, with either the mother or the father living with the children because of divorce. Another variation is the mixed family, the result of a marriage between a previously married man and woman who combine the children from their former marriages into a new family. Since 1950s and 1960s, a trend that has appeared is the sharing of child-care responsibilities between husband and wife. More and more women are working outside the home. Around 70 percent of women with children under 18 have other jobs besides that of mother and homemaker. Most are employed in traditional fields for females, such as sales, education, and service. Some are engineers, politicians, doctors, lawyers, and scientists. And at the end of twentieth century, even a few have begun to occupy vital positions in business, government, and banking, breaking through the so-called glass ceiling. Money matters influence women to work. Some are employed full time, some part time, and some seek creative solutions such as flex-time work schedules and job sharing. Many are single mothers, in single-parent family, raising children by themselves. But in most cases, one income in the household is simply not enough, so both parents must work to support the family. The men are no longer the only breadwinners. So who watches the children while the parents work? Answers to this question are varied. Some parents put children in day-care centers. Some parents put children in informal day-care centers in private homes. Companies and hospitals are realizing that providing day care at the workplace makes for happier and more productive employees. Some wealthy families can have a nanny, a woman who comes to care for the children in their own home. Many of these child-care workers are from other areas, e.g. South America and Eastern Europe. From the last decade, the accessibility of technology—computers, faxes, teleconferencing—has made it easier for at-home workers to be constantly in touch. Will this new flexibility in the work force bring a positive change for taking care of children? Only time will tell. 59. What is an immediate family according to the passage? A. An expanded family. B. A mixed family. C. A nuclear family. D. A single-parent family. 60. What can be inferred from Paragraph 2? A. Women can get to the top positions easily. B. Educated women are employed in many fields. C. Women have more and more chances to work outside. D. More and more women have children at very young age. 61. Employers make their employees more productive by ______. A. putting their children in private centers B. offering office equipments to workers C. providing day care at the workplace
4

[键入文字]

D. allowing them to work at home 62. Which of the following could be the best title of the passage? A. Who Takes Care of Children? B. Why do Women Work Outside? C. What Benefits Single Parents? D. How do People Support Families? C Mark Rothko, one of the greatest painters of the twentieth century, was born in Daugavpils, Latvia in 1903. His family immigrated to the United States in 1913, after a 12-day voyage. Mark moved to New York in the autumn of 1923 and found employment in the garment trade and settled down on the Upper West Side. It was while he was visiting someone at the Art Students League that he saw students painting a model. According to him, this was the start of his life as an artist. He was twenty years old and had taken some art lessons at school, so his initial experience was far from an immediate calling. In 1936, Mark Rothko began writing a book, which he never completed, about the similarities in the children’s art and the work of modern painters. The work of modernists, which was influenced by primitive art, could, according to him, be compared to that of children in that “Child art transforms itself into primitivism, which is only the child producing a copy of himself.” In this same work, he said that “The fact that one usually begins with drawing is already academic. We start with colour.” It was not long before his multiform developed into the style he is remembered for. In 1949 Rothko exhibited these new works at the Betty Parsons Gallery. For reviewer Harold Rosenberg, the paintings were unique and primitive. Rothko had, after painting his first multiform, separated himself from the world in East Hampton on Long Island, only inviting a very few people, including Rosenberg, to view the new paintings. The discovery of his works’ specialty came at a period of great sorrow: his mother Kate died in October 1948. As part of this new uniformity of artistic vision, his paintings no longer had individual titles. From this point on they were simply untitled, numbered or dated. However, to assist in distinguishing one work from another, traders would sometimes add the primary colours to the name. Additionally, for the next few years, Rothko painted in oil only on large vertical tents. This was done to surround the viewer, or, in his words, to make the viewer feel enveloped within the picture. 63. When did Rothko want to be an artist? A. When he immigrated to the U.S.A. B. When he watched students drawing. C. When he moved to the Upper West Side. D. When he joined the Art Students League. 64. What did Rothko think of modern art? A. It could be produced by children. B. It could be compared to child work. C. It was a certain kind of primitive art. D. It was academic from the very beginning. 65. Why does the author mention Rothko’s uncompleted book? A. To prove Rothko’s concentration on painting. B. To show Rothko’s research on the modern art. C. To suggest Rothko’s unique personal painting style. D. To explain the inspiration of Rothko’s painting style.
5

[键入文字]

66. Rothko’s distinctive style ______. A. took shape in 1948 B. was affected by Rosenberg C. resulted from his boyhood experience D. was rooted in the separation from the world D What exactly is intelligence? There aren’t any easy answers. Despite the progress that has been made in genetics and psychology, human intelligence has remained one of the most controversial areas of modern science,until now, that is, for the discovery of a gene(基因) linked to intelligence has made the experts think again. Robert Plomin of the Institute of Psychiatry in London and his colleagues in the US have been looking into genetic make-up. From their research, they have discovered that a slightly different gene is more common in those with a high IQ. Plomin analyzed DNA from two groups of 51 children aged between 6 and 15. What he found was that the first group had an IQ of 136, putting them in the top 5% of the population, while the other group had an average IQ of 103. An analysis of their genes showed that 32% of children in the higher group had the gene in question, while only 16% in the second group did. However, there is a lot more research to be done, and Plomin himself is cautious at this early stage. He suggests that there are probably many genes that contribute to intelligence, rather than just one. Several studies have shown a strong link between IQ and career success, although some psychologists remain unconvinced about this. Professor Michael Rowe, who has written a book called Genius Explained, is one of these. “The people with the highest IQs are not usually the ones who do best in their careers.” Many psychologists now believe that when it comes to intelligence, IQ isn’t everything. Many alternative views have been put forward recently. One example is the idea of multiple intelligences, which was developed in the 1980s by Harvard psychologist Howard Gardner. This offers a much broader view than the IQ theory, including creativity and communication skills as relevant factors(因素) in intelligence. Tony Buzan, brain expert and author of Master your Memory, is enthusiastic about this belief, arguing that true geniuses( 天才 ) do indeed appear to combine high levels of each type of intelligence. He lists Alexander the Great, Pablo Picasso and Albert Einstein as examples. At the same time, Buzan believes that everyone can develop their intelligence, only if they take the trouble to exercise their brain. Perhaps there’s hope for us all! 67. What is the topic of the passage? A. The relationship between genes and intelligence. B. IQ benefits a lot from high intelligence. C. How to develop intelligence. D. What makes intelligence. 68. Why does the author use data in Paragraph 2? A. To make a suggestion. B. To draw a conclusion. C. To prove an idea. D. To give an example. 69. What can we learn from the passage? A. Robert Plomin confirms genes have something in common. B. Howard Gardner thinks intelligence includes various factors.
6

[键入文字]

C. Michael Rowe approves of a strong link between IQ and career. D. Tony Buzan agrees geniuses exercise brain to improve intelligence. 70. What does the underlined word “This” in Paragraph 4 refers to? A. The development of intelligence. B. The idea of multiple intelligences. C. IQ isn’t everything for intelligence. D. Alternative views have been put forward. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项 为多 余选项。 The War against Sand Imagine living on the edge of a vast desert, which is moving quietly closer to your village every day and covering your fields. The desert is on the move. This is called desertification. Desertification occurs in regions close to an already existing desert. 71 The first is over-use of water in the area. There is not enough water in any case, and if it is not carefully used, disaster can follow. As time goes on, water shortages make farming more and more difficult. In some places, locals can remember local lakes and marshes which were once the homes for all kinds of fish and birds. 72 Farmers leave the land, and fields are replaced by deserts. The second cause is misuse or over-use of the land. 73 Ploughing(耕) large fields and removing bushes and trees means that the wind will blow away the soil. Once the soil is lost, it is hard to replace, and if there is rain, it has nowhere to go, and brings no benefit. 74 Every spring, the skies over some of eastern cities, thousands of kilometers away from the deserts, can be darkened by sandstorms. Dust from deserts can have a great effect on weather systems. While desertification is perhaps being partly caused by global warming, these sandstorms can make global warming worse by adding to what is known as the greenhouse effect. What can be done to slow down or stop the process of desertification? A great deal of work is already under way. Obviously first steps are to find new water sources. 75 Some types of grass also hold the soil together, and stop the wind taking it. Without these efforts, it will be harder and harder to stop the world’s deserts in their tracks, and more and more farmers will give up and head for cities. The lesson to be learnt lies beneath the sand. A. It generally arises from two related causes. B. It is not only the farmers and villagers who suffer. C. They have been completely buried by the sand now. D. Scientists are doing the research on the cause of desertification. E. They destroy the land, as the soil dries out and is then blown away. F. Tree planting can help, by providing barriers between desert and rich field. G. This means that the wrong crops are planted, and need more water than is available. 第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节 情景作文(20 分) 假设你是红星中学高二(1)班的班长李华,去年冬天你们班开展了“为西藏希望小学 献爱心”的活动。请根据以下四幅图的先后顺序,写一篇英文短文向某中学生英语报投稿, 介绍你们本次献爱心活动的全过程。 注意:词数不少于 60。

7

[键入文字]

(请将情景作文写在答题纸指定区域内) Last winter, we carried out an activity themed “Helping the Children in the Hope Primary School in Tibet”. ________________________________________________________________ 第二节 开放作文(15 分) 请根据下面提示,写一篇短文。词数不少于 50。 In your spoken English class, your teacher shows you the following picture. You are asked to describe the picture and explain how you understand it. 提示词:scale (n. & v.) 天平,测量

(请将开放作文写在答题卡指定区域内)

8

[键入文字]

东城区 2011—2012 学年度第二学期高三统一练习(一)

英语试题参考答案及评分标准
2012.4 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 21.B 22.A 23.A 24.C 25.C 26.B 27.B 28.A 29.B 30.D 31.C 32.A 33.D 34.D 35.C 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 36.B 37.C 38.D 39.A 40.B 41.C 42.D 43.D 44.A 45.A 46.C 47.C 48.B 49.D 50.B 51.D 52.C 53.B 54.A 55.A 第三部分:阅读(共两节,40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分, 共 30 分) 56.C 57.A 58.D 59.D 60.C 61.C 66.A 67.D 68.C 69.B 70.B 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分, 共 10 分) 71.A 72.C 73.G 74.B 75.F

62.A 63.B 64.B 65.C

第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节 情景作文(20 分) One possible version: 2 Last winter, we carried out an activity themed “Helping the Children in the Hope Primary 0 School in Tibet”. In the class meeting, we watched CCTV news and learned about what the life of 0 the children there was like and all of us were shocked. So we decided to do our bit. We put up 9 some posters on the school notice board and gave out the handouts to the schoolmates. The next 0 day, many students took part in the donation on the playground. Some donated their pocket money 5 and some brought their new clothes and quilts. After that, we went to the post office to mail the 0 donations to Tibet. We are more than glad to have such kind of activities, for we not only set up 9 the bridge of friendship with the children in Tibet but also show our love to the children there. 第二节 开放作文(15 分) One possible version: 2 As can be seen in the picture, a boy is sitting in front of a scale. He’s put one box on one side 0 of the scale, two on the other, making the scale lose its balance. 0 The picture seems to convey us a message that laying much more emphasis on one thing will 9 probably prevent the development of other things. Just like the scale in the picture, one extra box 0 on one side will definitely result in unbalance. There are many similar phenomena in our life. Take 5 us high school students for example. Faced with the pressure from school work, like the boy 0 putting one extra box on one side of the scale, we tend to spend much more time on our studies 9 than on the physical exercise. However, how can one keep healthy without enough exercise? In my opinion, what our society needs is that people develop both mentally and physically. To achieve success in the future, we should always keep our development balanced.

9

[键入文字]

2012 东城一模答案解析 完型填空: 36. 从文章的题目以及最后一句的 held in jacket 可以推测出这只猫应该是比较小的,所以选 择 tiny。 39. 作者想要解释猫的名字的由来是根据它的体重,前面也提到了猫比较小,因此这个空格 的 weightless 与 tiny 相对应。 40. fitted 表示猫的大小放在口袋里面正好合适。 44. unfortunately 暗示作者与猫的关系发生了转折,在我 teenage 阶段,我们的关系变的不如 以前了,因此选择 weaken。 45. make time for somebody/something 表示给某人某事留出时间。 46. 因为空格前面出现了 not,根据句意应该是填写正面的词,acknowledge 在这里表示承认 它的存在的意思。 48. 句意是时间的流失使得猫的身体逐渐变的不好了,选择 loss 最为合适。 54. 作者为最后的那几年没有陪着猫度过而感到懊悔。 阅读理解: A篇 56. 答案从第一句中就可以得出,open from 10 a.m. until 4 p.m. Monday to Friday。 57. 答案是 Goddington Theater can be found within the Goddington University site。 58. 答案是文章中的最后一句。 B篇 59. 答案在第一段中间的这一句,the immediate family, with either the mother or the father living with the children because of divorce。 60. 答案根据第二段的 More and more women are working outside the home 可以得出。 61. 答案在倒数第二段的 Companies and hospitals are realizing that providing day care at the workplace makes for happier and more productive employees。 62. 文章从过去到现在围绕如何照顾孩子展开, 文章的最后一句即总结全文的句子也点明了 这一主题,Will this new flexibility in the work force bring a positive change for taking care of children? Only time will tell。 C篇 63. 答案在第二段的倒数第二句和第三句,It was while he was visiting someone at the Art Students League that he saw students painting a model。 64. 答案在第三段的开头,the similarities in the children’s art and the work of modern painters。 65. 答案从文章的最后可以得出。 66. Rothko 独特的风格是从母亲去世开始的,The discovery of his works’ specialty came at a period of great sorrow: his mother Kate died in October 1948。 D篇 67. 文章围绕是什么决定了人们的智商而展开,因此 D 选项最符合文章的主题。 68. 第二段显示提出了一个观点,即 a slightly different gene is more common in those with a high IQ,数据的使用是为了证明这个观点。 69. 倒数第二段的最后一句话可以得出,This offers a much broader view than the IQ theory, including creativity and communication skills as relevant factors(因素) in intelligence。 70. HG 提出了 multiple intelligences 的观点,this 指代的就是 multiple intelligence。

10

[键入文字]

七选五: 71. 第一空后面一句 the first is…以及第三段第一句的 the second cause is…与 A 项中的 two related causes 相对应。 72. 空格的前一句讲述人们回忆原来的地方是什么样子,可以推测出第二个空格在描述现 在。 73. 空格前出现了关键词 misuse or over-use,符合 G 选项的描述。 74. 根据篇章结构可以看出文章的前几段围绕一个主题阐述,主要讲沙漠化给当地人带来的 灾难,而第四段是在描述沙漠化带来的其他的问题,因此选择 B 项。 75. 空格的前后各讲述了一个解决方法,因此空格处也应该提出一个具体解决问题的方法。

11


相关文章:
2013届北京东城高三上期末英语(word解析)
2013届北京东城高三上期末英语(word解析)_英语_高中教育_教育专区。[键入文字] 北京市东城区 2012-2013 学年度高三第一学期期末检测 英语试题 本试卷共 150 分。...
2012北京丰台高三一模英语(word解析)
2012北京丰台高三一模英语(word解析)_英语_高中教育_教育专区。今日...2012北京东城高三一模英... 11页 免费 2012北京朝阳高三一模英... 暂无评价 ...
2012北京东城区高三英语一模答案(word版)
2012北京东城区高三英语一模答案(word版)2012北京东城区高三英语一模答案(word版)隐藏>> 东城区 2011—2012 学年度第二学期高三统一练习(一) 英语试题参考答案及评...
2011北京东城高考一模英语(word解析)
2011北京东城高考一模英语(word解析)_英语_高中教育_教育专区。东城区 2010—2011...2012北京东城高三一模英... 11页 免费 2013北京东城高考一模英... 15页 免费...
2012北京市东城区高三英语一模(word版)
2012北京市东城区高三英语一模(word版)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2012北京市东城区高三英语一模(word版)东城区 2011—2012 学年度第二学期高三统一练习(一...
2014北京东城高考一模英语(word解析)
2014北京东城高考一模英语(word解析)_英语_高中教育_教育专区。北京市东城区 2013...2014北京西城高考一模英... 16页 1下载券 2012北京东城高三一模英... 11页 ...
2014北京东城高考一模英语(word解析)
2014北京东城高考一模英语(word解析)_英语_高中教育_教育专区。北京市东城区 2013...2012北京东城高三一模英... 11页 免费 2014北京海淀区高考一模... 9页 免费...
2012北京市东城区高三二模英语word版(含答案)
2012北京市东城区高三二模英语word版(含答案)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2012北京市东城区高三二模英语word版(含答案)北京市东城区 2011—2012 学年度第二...
2012北京高考真题英语(word解析)
2012北京东城高三一模英... 11页 免费 2012年高考真题——英语... 13页 免费...word 37. A. connected 38. A. rarely 39. A. director 40. A. symbol ...
北京市东城区2012年初三英语一模答案详解(word版)
北京市东城区2012年初三英语一模答案详解(word版)_初三英语_英语_初中教育_教育专区。北京市东城区2012年初三英语一模答案详解(word版)北京...
更多相关标签:
2017东城高三一模语文 | 2017东城高三一模数学 | 2017东城高三一模英语 | 2017东城高三一模理综 | 2017东城高三一模物理 | 2017东城区高三一模 | 2017东城高三一模 | 2017东城高三一模化学 |